fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Viktig informasjon vedrørende Nintendo Account

Viktig informasjon vedrørende Nintendo Account

Her følger en oppdatering vedrørende nylige tilfeller av uautoriserte innlogginger på Nintendo Accounts.

Vi undersøker saken, og vil i mellomtiden informere om at det i skrivende stund ikke er noe som tyder på at Nintendo har blitt utsatt for datainnbrudd, hverken i databaser, på servere eller gjennom tjenester.

Mens vi etterforsker saken vil det ikke lenger være mulig å bruke en Nintendo Network ID for å logge inn på en Nintendo Account, men alle andre påloggingsmuligheter vil fungere som normalt.

Som et videre tiltak vil vi snart kontakte brukere som vi har grunn til å tro at har blitt utsatt for uautoriserte innlogginger og be dem om å bytte passord, både for Nintendo Network ID og Nintendo Account.

I tillegg anbefaler vi på det sterkeste at brukere benytter seg av to-faktor-autentisering for Nintendo-kontoer. Instruksjoner om hvordan dette settes opp finner du her :
Slik aktiverer du to-faktor-autentisering for din Nintendo Account.

Vi anbefaler også brukere som oppdager uautorisert aktivitet å følge stegene på denne siden: Nintendo Account recovery process.

For å unngå flere forsøk på uautoriserte innlogginger, vil vi ikke avsløre informasjon om hvilke metoder som har blitt brukt for å få tilgang til andre brukeres kontoer.

Vi beklager på det sterkeste eventuelle ulemper og bekymringer som kan oppstå, og kommer til å fortsette å jobbe hardt for å beskytte og sikre dataene til våre kunder.