fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Last ned en spesiell demoversjon av Splatoon 2 mellom 30. april og 6. mai!

Last ned en spesiell demoversjon av Splatoon 2 mellom 30. april og 6. mai!

Over 9 millioner Splatoon-spillere verden over har så langt deltatt i Turf War-kamper og Splatfests i Splatoon 2 til Nintendo Switch, og det er aldri for sent å bli med!

Allerede i morgen klokken 12.00 blir det mulig å laste ned Splatoon 2 Special Demo 2020 fra Nintendo eShop. Last ned demoen, spill med vennene dine og sjekk om spillet er noe for deg! Hvis du ønsker å kjøpe spillet på et senere tidspunkt, så vil selvfølgelig progresjonen overføres!

Med demoversjonen av spillet kan du blant annet teste flerspillerdelen 4-mot-4 Turf War hvor du kjemper online med andre spillere. Du har selvfølgelig også tilgang til Ranked Battles og flerspillermodusen Salmon Run. I tillegg kan du aktivere en gratis, syvdagers prøveperiode på Nintendo Switch Online. Besøk Nintendo eShop på Nintendo Switch og trykk på Nintendo Switch Online for å aktivere. 

Vi kan også avsløre at det kommer en helt ny Splatfest til Splatoon 2 - Mayo vs. Ketchup! Eventet starter lørdag 23. mai og holdes gående hele helgen! Team Mayo vant kanskje sist, men det ryktes at Team Ketchup er klare for en skikkelig revansj!

Splatoon 2