fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Harvest Moon: One World kommer til Nintendo Switch!

Harvest Moon: One World kommer til Nintendo Switch!

Natsume Inc. og Rising Star Games annonserte i dag at et nytt spill i Harvest Moon-serien, Harvest Moon: One World, kommer til Nintendo Switch i år. Spillet utvikles med en helt ny spillmotor og med ny grafikk.

I Harvest Moon: One World kan du innta rollen som en ung og lovende bonde. Utforsk en spennende verden fylt med både nye og velkjente karakterer, besøk unike landsbyer og overvinn eventyrlige utfordringer, samtidig som du sikrer gårdsdriften. 

«Harvest Moon: One World utforsker Harvest Moon-universet på helt nye måter, som vil appellere til både nye og erfarne spillere av serien.» forteller Hiro Maekawa, daglig leder og konsernsjef for Natsume. «Harvest Moon-spillene har utviklet seg over flere tiår, men vi har alltid tatt vare på den morsomme, tradisjonelle og familievennlige gårdsopplevelsen som serien er kjent for. Med ny spillmotor og grafikk, har vi oppgradert spillopplevelsen for 2020! Vi gleder oss veldig til å vise frem mer av Harvest Moon: One World i de kommende månedene.»

Kan du forestille deg en verden uten tomater, jordbær og til og med uten kål? I dette nye tilskuddet i Harvest Moon-serien har nettopp det blitt realiteten! Bare en gammel bok gir oss noen få hint, om fortiden som en gang var… Forundret over en mystisk oppdagelse må du begi deg ut på et eventyr som tar deg langt forbi landsbyens grenser og ut i verden! Hvilke steder og karakterer vil du oppdage? Opplev alt fra nydelige strender i Halo Halo til snøkledde fjell i Salmiakki - det finnes en hel verden å utforske!

«Rising Star Games har samarbeidet med Natsume i nesten to tiår.» sier Brjann Sigurgeirsson i Thunderful Publishing og Rising Star Games. «Harvest Moon var spillserien som skapte farming-sjangeren, og vi bringer stadig nye ideer og innovasjoner til spillene våre, samtidig som fanbasen øker. Med en uvurderlig støtte fra Nintendo of Europe vil vi fortsette denne suksessfulle serien inn i 2020 med lanseringen av Harvest Moon: One World til Nintendo Switch.»

Det første spillet i Harvest Moon-serien ble utgitt i Nord-Amerika i 1997, og hele historien om serien kan ses her