fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • De viktigste tipsene når du spiller Animal Crossing: New Horizons med venner!

De viktigste tipsene når du spiller Animal Crossing: New Horizons med venner!

Når det kommer til å ha det gøy i Animal Crossing: New Horizons på Nintendo Switch, så er nesten alltid den beste opplevelsen sammen med venner! Uansett om opplevelsen består av å besøke øya til en venn eller å få besøk til din egen øy, så finnes det mange ting dere kan gjøre sammen. Her finner dere noen tips og ideer til hvordan dere kan komme i gang!

Hvordan fungerer flerspillermodusen?

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons MysteryTour image950w

Det er ganske så enkelt! Ta en tur til flyplassen og snakk med Orville for å sette i gang. Hvis du ønsker å få besøk velger du «I want visitors», men om du heller vil besøke øya til en venn velger du «I wanna fly!». Orville vil stille deg noen spørsmål, og før du vet ordet av det så er du på vei med Dodo Airlines!

For å kunne spille online med andre spillere må du ha et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement. Alternativt kan du og vennene dine spille lokalt over det samme trådløse nettverket. Opptil 8 spillere kan utforske den samme øya om gangen.

Morsomme ting å gjøre med venner!

Men hva gjør du egentlig når du har kommet til en annen øy? Her har vi noen tips til morsomme ting dere kan gjøre sammen:

Bytt ting med hverandre - Alle liker presanger! Ta med deg møbler, klær, blomster eller fossiler. Kanskje du også vil dele en DIY-oppskrift med en av vennene dine? Husk at den frukten som du startet med på din øy kan være en superfin presang til andre som ikke har opplevd den ennå. Frukten kan også selges i den lokale Nook’s Cranny-butikken på øya (ofte med større fortjeneste enn du oppnår på egen øy!).

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Residents image950w

Snakk med innbyggere - Bli venner med de lokale innbyggerne på øya! Hvis dere ser at lyset står på i et hus og at det kommer røyk fra pipa, ja da vet dere at noen er hjemme og har lyst på besøk. Om dere ser noen som jobber på en arbeidsbenk, så kan det lønne seg å snakke med dem. Gjør dere det så får dere nemlig DIY-oppskriften de jobber på!

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Shopping image950w

Dra på en skikkelig handletur - Sjekk ut den lokale Nook’s Cranny- og Able Sisters-butikken på andre øyer. De vil ofte ha et annet utvalg enn det som finnes på din egen øy (inkludert ulike fargevarianter!). Hvis Kicks, Leif eller Redd er på øya til en av vennene dine, så kan du selvfølgelig kjøpe varer av dem også.

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Event image950w

Hold dine egne fester - Lyst til å feire en bursdag, starte et moteshow, dra på campingtur eller spise ute? Gjør det da vel! Dekorer øya sammen, inviter flere venner og nyt festlighetene akkurat som dere vil!

Lag dine egne konkurranser - Hva med å lage en skattejakt eller en labyrint? Inviter vennene dine over og utfordre dem til å bli med på nye leker. Du kan for eksempel leke gjemsel, eller sette en stoppeklokke for å se hvem som klarer å fange flest fisk eller insekter på tre minutter.

CI NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Stargazing image950w

Se etter unike besøkende - Det kan være at CJ holder en fiskekonkurranse eller at Flick kjører i gang en Bug Off (dere kan selvfølgelig være sammen på lag!) Alternativt kan dere kjøpe Turnips fra Daisy Mae på en øy med lav pris, og deretter dra til andre venners øyer når prisen går opp for å få en god profitt!

Se på stjernene sammen - Om du skulle finne Celeste vandrende ute på kvelden, inviter over noen venner og se på stjerneskuddene sammen! Du får til og med en DIY-oppskrift av henne om du snakker med henne. Ønsk dere noe til stjerneskuddet. Bare husk å ha kameraet helt nede slik at dere ser alt på himmelen, og trykk ned A-knappen på kontrolleren om dere ser et stjerneskudd. Neste dag kan det også hende at du finner noen sjeldne Star Fragments på stranda!

NSwitch AnimalCrossingNewHorizons Islandlife NookPhone Char Left

Bli bestevenner – Du kan bruke Best Friends-applikasjonen på NookPhone til å legge til de vennene du spiller mest med på din bestevenn-liste. Ved å legge til andre som bestevenner gir du dem tilgang til verktøy som økser og spader når de besøker øya di. Du kan selvfølgelig se når andre er pålogget, og du kan også sende dem meldinger og gi dem gaver direkte fra Nook Shopping på Resident Services.

Hvordan burde jeg oppføre meg på andres øyer?

Husk å være høflig! Verktøy som økser og spader har ingen effekt med mindre dere er bestevenner. Alt handler om å få tillatelse av hverandre. Ikke hogg ned noen andres trær eller ta deres ressurser med mindre du har spurt dem om lov. Husk også å ikke tråkke for mye på blomstene. Og sist, men ikke minst, ha det gøy sammen!

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!