fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition er nå ute til Nintendo Switch!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition er nå ute til Nintendo Switch!

Utforsk en stor og åpen verden i dette episke rollespillet. Med oppdatert grafikk, nyoppusset musikk og en helt ny historiedel, så er dette definitivt den beste utgaven av et allerede fantastisk spill!

Bli med på Shulks heltemodige reise i det han må slåss for fremtiden og oppdag hemmelighetene rundt det mystiske sverdet Manado i Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, som nå er ute til Nintendo Switch. Eventyret tar deg med på en engasjerende reise gjennom nydelige landskap i en åpen verden fylt med monster. Kjemp strategiske kamper i sanntid mens du utforsker historien og stifter nye bekjentskaper med uforglemmelige karakterer!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition gir deg et etterlengtet gjensyn med det første spillet i Xenoblade Chronicles-serien. I tillegg til mange nye og spennende forbedringer fra originalspillet, så byr denne versjonen også på et helt nytt kapittel kalt Future Connected. Denne nye historiedelen er en epilog som finner sted ett år etter avslutningen til hovedhistorien i spillet. Future Connected er tilgjengelig fra start, og du kan selv velge når du vil spille den!

Utforsk de enorme verdenene på Bionis og Mechonis, som nå byr på oppgraderte landskap og nye karaktermodeller, mens du nyter et nyoppusset musikkspor. Du kan også oppleve helt nye Time Attack-kamper og justere vanskelighetsgraden på spillet slik at den passer din spillestil. Spillmenyene har fått seg en kraftig overhaling, noe som vil gjøre navigeringen mye enklere. Det finnes også en helt ny modus kalt Event Theater, hvor du kan se videosekvenser om igjen.

Utforsk gigantiske områder på jakt etter skjulte hemmeligheter og bli kjent med komplekse og minneverdige karakterer mens du fullfører spennende oppdrag i dette uforglemmelige rollespillet!

Besøk den dedikerte spillsiden for å lese mer om Xenoblade Chronicles: Definitive Edition til Nintendo Switch!

XENOBLADE CHRONICLES: DEFINITIVE EDITION

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!