fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Spennende kampsystem og overraskende allierte i Paper Mario: The Origami King

Spennende kampsystem og overraskende allierte i Paper Mario: The Origami King

Brett ut planen, ark for ark når Paper Mario: The Origami King  kommer til Nintendo Switch den 17. juli.

King Olly har flyttet Peach sitt slott som en del av hans ondskapsfulle plan i Paper Mario: The Origami King som lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 17. juli. Heldigvis har Mario noen papirtriks på lager som kan krølle til King Ollys planer. Marios reise tar ham gjennom en rekke spennende steder fulle av overraskelser! Han besøker alt fra velkjente kloakker til antikke ruiner, en herregård fylt med ninjaer og en oase i ørkenen for å nevne noen steder. 

En rekke ukonvensjonelle karakterer gir en ekstra dimensjon til spillet. Du møter blant annet Bob-omb som har mistet hukommelsen og Toad som er professor i antikkens historie. I tillegg møter du Kamek, koopaen som alltid har et triks opp i ermet. Mario vil dessuten ta imot hjelp fra venner som Olivia, King Ollys mer vennligsinnede søster, og til og med Bowser hjelper til når han kan.

Paper Mario: The Origami King introduserer også et helt nytt, ringbasert kampsystem som krever både strategi og kløkt for å time angrepene og gjøre mest mulig skade. Det krever et skarpt sinn for å velge når man skal hoppe på fiendene, når man skal slå de med hammer og når man skal bruke gjenstander for å øke helsen eller fortsette angrepet.

Et publikum av jublende Toads er klare til å heie deg videre under kampene, og hjelper deg raskt om ting skulle krølle seg til. I tillegg vil du møte noen av de mest fryktinngytende fiendene du kan tenke deg. Slåss mot Legion of Stationary! Disse bossene ser uskyldige nok ut, men de kan fort bli farligere enn du tror.

Når Mario ikke kjemper i ringen, så kan han utforske mistenkelige områder og finne bortgjemte gjenstander. Du kan hive konfetti for å reparere hull i landskapene og oppdage massevis av Toads som har gjemt seg rundt omkring. Vinn premier i minispill og kos deg med en overflod av hemmeligheter og skatter som venter på å bli oppdaget.

Den 17. juli kan du bli med Mario, Olivia og deres kompanjonger i dette actionfylte eventyret for å prøve å stoppe origamikrøllet en gang for alle.

 

Paper Mario: The Origami King

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!