fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Min Min fra ARMS deler ut slag og spark i Super Smash Bros. Ultimate

Min Min fra ARMS deler ut slag og spark i Super Smash Bros. Ultimate

Min Min er avslørt som den nyeste karakteren i Super Smash Bros. Ultimate, og samtidig får vi en sniktitt på de nye amiibo-figurene av Joker og Hero.

Min Min fra slåsspillet ARMS tar kampen over til Nintendo Switch-spillet Super Smash Bros. Ultimate. I en nylig presentasjonsvideo fra Masahiro Sakurai, spillregissøren til Super Smash Bros. Ultimate, viser han frem den nyeste nedlastbare karakteren, Min Min, som lanseres den 30. juni. Sakurai demonstrerte den nye «Spring Stadium»-banen sammen med 18 musikkspor fra ARMS som lanseres samtidig til Nintendo Switch.

Alt dette blir tilgjengelig for de som har Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 eller de som har kjøpt Challenger Pack 6.

Min Min er karakter nummer 81 til Super Smash Bros. Ultimate, som for øvrig har den største samlingen av forskjellige karakterer fra spill noensinne samlet i et slåsspill.

Min Min startet som en ramen-elskende ansatt på Mintendo Noodle House, men takket være hennes slagferdige evner viste hun seg å være en utfordrer i ARMS Grand Prix. Min Min har uten tvil slått fra seg med sin unike slåsstil, og hun fortsetter å imponere i Super Smash Bros. Ultimate. Hver av hennes uttrekkbare armer – «Megawatt» og den laserskytende armen «Dragon» - kan kontrolleres individuelt og brukes på en rekke måter.

Min Min kommer også med den helt nye banen «Spring Stadium», som består av en rekke interaktive elementer som ARMS-spillere vil kjenne igjen, inkludert muligheten til å skade motstandere når man treffer dem etter å ha hoppet fra en springplattform. Fiender vil for eksempel sprette fra taket når de sendes. De nusselige ARMS-dronene vil også titte frem og gi deg gjenstander som kan hjelpe deg i kampens hete.

I tillegg finner du nye Mii-kostymer, Ninjara fra ARMS, Heihachi fra Tekken-serien, Callie & Marie fra Splatoon og Vault Boy fra Fallout-serien, som alle vil være tilgjengelig for kjøp den 30. juni.

Helt til slutt er det to karakterer til Super Smash Bros. Ultimate som vil få helt nye amiibo-figurer tilgjengelig på en senere dato: den maskerte tyven Joker, og Hero, som slår seg igjennom alt som er slimete.

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!