fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ta deg et dypdykk ned i Animal Crossing: New Horizons!

Ta deg et dypdykk ned i Animal Crossing: New Horizons!

Flere gratis oppdateringer er på vei til Animal Crossing: New Horizons. Den første sommeroppdateringen er tilgjengelig allerede 3. juli, og den neste kommer i starten av august.

Snart kan du plaske rundt på din egen øy! En rekke nye gratis oppdateringer er nemlig på vei til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch. Den nye oppdateringen vil blant annet gi deg mulighet til å svømme, dykke og utforske havet på helt nye måter. Du kan for eksempel dykke ned i dypet på jakt etter nye havdyr, møte nye karakterer og snekre havfrue-inspirerte møbler i bytte mot kamskjell.

Sommeroppdateringen som slippes 3. juli inneholder:

  • Svømming og dykking – Ta på deg våtdrakten og gjør deg klar for å møte nye sjødyr! Dykk ned og finn nye skapninger som for eksempel sjøstjerner og skjell. Du kan selvfølgelig donere alt du finner til Blathers som fortsatt har stålkontroll på fakta og kuriositeter rundt funnene.
  • Pascals spennende oppskrifter – Når du svømmer rundt, kan det være at du møter på den vennlige oteren Pascal som elsker kamskjell. Han liker de faktisk så mye at hvis du dykker etter kamskjell og han ser deg, er han mer enn villig til å bytte til seg kamskjell mot å gi deg DIY-oppskrifter av havfrue-inspirerte møbler.
  • Gulliver? – Etter at du har lastet ned oppdateringen, kan det være at du ser en gammel kjenning skylt i land på stranden, men denne gangen iført piratklær! Hvis du tilbyr ham hjelp, vil han sende deg en belønning som er ganske så unik.

Neste sommeroppdatering kommer allerede i august, så følg med!

Animal Crossing: New Horizons

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!