fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Pikmin 3 Deluxe lander på Nintendo Switch 30. oktober

Pikmin 3 Deluxe lander på Nintendo Switch 30. oktober

Pikmin 3 Deluxe gir deg nye oppdrag, muligheten for flerspiller-modus og alt av tidligere nedlastbart innhold.

Ved enden av universet, slik som vi kjenner det, ligger en mystisk og allikevel merkelig gjenkjennbar verden ... fylt av søte romvesen og mange morsomme overraskelser! Så rydd landingsplattformen, Pikmin 3 Deluxe lander på Nintendo Switch allerede 30. oktober. Pikmin 3 debuterte på Wii U, og har nå endelig tatt hoppet over til Nintendo Switch! Spillet har masse nytt innhold, mulighet for å spille sammen og selvfølgelig en rekke nye innstillinger som gjør det lettere for nykommere å hoppe rett inn i Pikmin-universet.

Sjekk ut den nye teaser-traileren til Pikmin 3 Deluxe her:

Pikmin 3 Deluxe er ikke ditt vanlige hage-eventyr! Her kommanderer du nemlig tre eventyrlystne utforskere og mange supersøte Pikmin, og for å overleve må dere løse oppdrag og overkomme kamper mot noen av planetens skumlere skapninger. Etter kræsjlandingen opplever du en mengde varierte og frodige miljøer, samt en rekke formidable livsformer. Utforsk blant annet den snødekkede tundraen (Distant Tundra), brusende elver (Twilight River) og vakre hager (The Garden of Hope).

I tillegg byr Pikmin 3 Deluxe på en rekke oppgraderinger. Du kan blant annet spille gjennom hele historiedelen samt utforske de nye sidehistoriene i samarbeidsmodus. Selvfølgelig er alle «Mission Mode»-brettene (tidligere nedlastbart innhold) fra det originale spillet med. Videre finner du en rekke nye innstillinger som gjør spillet lettere om du skulle ønske å benytte deg av disse, fra å justere vanskelighetsgraden til automatisk sikting og hint. Dette gjør det lettere enn noen gang å utforske Pikmin-universet! La deg sjarmere og kos deg med spillets nydelige landskap idet du utforsker og løser oppdrag. Morsomme ting fra det originale spillet returnerer også, slik som kamerafunksjonen som gjør at du kan ta dine egne fotografier i spillets frodige verden. Kanskje får du også noen nye perspektiver idet du utforsker nysgjerrige skapninger, store som små?

Du møter Pikmin i en rekke farger som vil være til god hjelp når du lager strategier for hvordan å løse oppdrag. For eksempel så kan de lekne blå Pikmin både puste under vann og hjelpe deg med å plukke opp gjenstander som andre Pikmin ikke klarer. På den andre siden har du rosa, flygende Pikmin som du kjenner igjen på fargen og de søte vingene. Disse kan fly over grøfter og vann. Men velg smart, for det er strategisk viktig å velge riktig Pikmin for oppdraget, samt delegere prosjekter og å bytte kapteiner underveis for å komme seirende ut.

For de som allerede har spilt Pikmin 3 så finnes det også nye utfordringer. Du kan blant annet spille nye sideoppdrag som inkluderer Olimar og Louie sin utforskning av planeten PNF-404. Og for den ekstra lekne, så kan du utfordre en god venn i «Bingo Battle».