fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • To nye titler i Monster Hunter-serien og masse annet snadder fra Nintendo Direct Mini: Partner Showcase!

To nye titler i Monster Hunter-serien og masse annet snadder fra Nintendo Direct Mini: Partner Showcase!

To nye titler i Monster Hunter-serien kommer til Nintendo Switch!

Monster Hunter-serien når nye høyder med MONSTER HUNTER RISE. Det nye, historiebaserte spillet slippes til Nintendo Switch den 26. mars 2021. Her vil du kunne bruke unike monstre og skapninger for å bestige fjell og oppleve majestetiske terreng på helt nye måter! I tillegg til Capcoms MONSTER HUNTER RISE ble også mange andre spennende spill presentert fra Nintendos partnere:

Et annet spill som ble presentert i Monster Hunter-serien var MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin. Her må du ta tøylene som en «Monster Rider» og dra ut på et episk rollespilleventyr fylt med populære monstre fra serien. Det ble vist flere detaljer om de to Monster Hunter-titlene i presentasjonen Monster Hunter Direct - 17.09.2020 som fulgte Nintendo Direct Mini: Partner Showcase:

I tillegg til Monster Hunter ble det også vist frem en rekke andre Nintendo Switch-spill under utvikling. Blant disse ble Disgaea 6: Defiance of Destiny presentert, som er en ny tittel i den taktiske RPG-serien elsket av fans verden over, samt spillet Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, en ny måte å holde deg i aktivitet på via Nintendo Switch, og sist, men ikke minst Ori and the Will of the Wisps, oppfølgeren vi alle har ventet på til det fantastiske plattformspillet Ori and the Blind Forest, som er ute til Nintendo Switch allerede nå!

Høydepunkter fra sendingene:

 • MONSTER HUNTER RISE: I det seneste spillet i den actionfylte rollespillserien befinner du deg i en kamp mot skremmende monstre og på vei mot nye høyder. Forbered deg på å bli transportert til den fargerike landsbyen Kamura, en rolig fjellandsby hvor du kan utforske den unike kulturen samt nye innovative jaktmåter og teknologier. (Bruk for eksempel en «Wirebug» til å jakte med!) Jegere vil ha muligheten til å flytte seg hvor som helst med en gripemekanikk. På den måten kan du bestige enhver klippe eller et hvilket som helst bygg uavhengig av høyde! Alle kamparenaer innenfor ethvert oppdrag er sømløst koblet sammen, noe som gir deg en naturlig flyt idet du utforsker landskapet uten at spillet trenger noe ekstra tid for å laste inn nye scener. MONSTER HUNTER RISE lanseres til Nintendo Switch den 26. mars 2021. Det vil også komme en samleversjon av MONSTER HUNTER RISE som inneholder både en fysisk versjon av spillet, kode til Deluxe Kit DLC-en, en Magnamalo-amiibo og en “Kamura Mark” pin, i tillegg til superkule klistremerker.
 • MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin: Her spiller du som en «Monster Rider» som blir venn med et ikonisk monster fra Monster Hunter-serien. Dra ut på eventyr sammen med monsteret i dette historiebaserte rollespillet, som kommer til Nintendo Switch 2021. Mer informasjon om spillet kommer nærmere lansering.
 • Ori and the Will of the Wisps: Den lille ånden Ori er godt kjent med at verden er et skummelt sted, men når den skjebnesvangre flyturen setter ugla Ku i fare, trengs det mer enn bare mot for å bringe familien tilbake. Helbred det ødelagte landet og oppdag Oris sanne skjebne! Fra Moon Studios, skaperne av det kritikerroste plattformspillet Ori and the Blind Forest, kommer nå et splitter nytt eventyr satt til en fargerik verden fylt med både vennlige og fiendtlige skapninger. Nyt den håndmalte verdenen og orkestermusikken i denne følelsesladde oppfølgeren. Ori and the Will of the Wisps er ute på Nintendo Switch allerede nå!
 • Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise: Oppfølgeren til Fitness Boxing entrer bokseringen! Ta tak i et par Joy-Con-kontrollere og velg din musikk og bane for en rekke unike treningssett. Spillere kan velge en av hele ni instruktører, hver med sin egne unike personlighet. I tillegg til instruktører fra det første spillet møter du nå også Karen, Janice og Hero. Jo mer du trener, desto sterkere blir båndet mellom deg og instruktøren. Du kan til og med velge hva slags type treningstøy du skal ha, noe som gir deg en ekstra variasjon til treningsøkten. Nytt for oppfølgeren er også at du denne gangen kan spille sammen med andre. I tillegg finnes det en ny alarmfunksjon og muligheten til å ta vekk noen bokseøvelser. Progresjon fra Fitness Boxing kan selvfølgelig overføres til Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise idet det lanseres til Nintendo Switch den 4. desember.
 • Disgaea 6: Defiance of Destiny: Som et resultat av en «Super Reincarnation» blir Zed nå sterkere og sterkere jo flere ganger han dør. Ved å gjenoppstå gjennom en rekke verdener må du kjempe mot Ødeleggernes Gud. For første gang i Disgaea-serien vil du oppleve en verden i 3D, med fargerike karakterer fulle av personlighet og selvfølgelig med et giga-fett kampsystem! Gjør deg klar for en opplevelse som utfordrer sansene og virkelighetsoppfattelsen din idet Disgaea 6: Defiance of Destiny kommer eksklusivt til Nintendo Switch sommeren 2021. Men det stopper ikke der! I tillegg kan du fra den 23. september klokken 10:00 frem til den 29. september 23:59 spille fullversjonen av Disgaea 5 Complete sin «Game-Trail»-modus eksklusivt for Nintendo Switch Online-abonnenter.
 • Hades: Utfordre de dødes gud! Ta opp sverdet mot Hades idet du utforsker dette spennende «dungeon crawler»-inspirerte spillet satt til gresk mytologi. Gjennom tusenvis av historieelementer vil du være garantert en ny opplevelse hver gang du prøver å slåss deg ut av underverdenen. Bruk mytiske våpen fra Olympus i jakten på å rømme fra Hades rike! Hades er ute til Nintendo Switch nå!
 • Empire of Sin: I dette nye strategispillet entrer du Chicagos underverden under forbudstiden i USA på 1920-tallet. Det er opptil deg å sjarmere, true og bølle deg til toppen, koste hva det koste vil! Empire of Sin lanseres til Nintendo Switch 1. desember!
 • Sniper Elite 4: Reis jorden rundt i det seneste spillet i den kritikerroste Sniper Elite-serien! Opplev dette ballistiske mesterverket av et spill og forbered deg på enda mer nervepirrende eventyr idet Sniper Elite 4 sniker seg inn på Nintendo Switch denne julen.
 • PGA TOUR 2K21: Gresset er alltid grønnest i PGA TOUR 2K21! Spill mot profesjonelle spillere på de naturtro banene, eller spill med venner lokalt eller online. Du kan selvfølgelig også konkurrere i diverse cuper og turneringer. Design din egen golfbane og utforsk et tonn av mulige måter for å lage din perfekte drømmebane i Course Designer-modusen. Den digitale versjonen av PGA TOUR 2K21 er tilgjengelig via Nintendo eShop nå, og den fysiske versjonen slippes 25. september.
 • The Long Dark: I dette utforsknings- og overlevesesspillet blir du tatt med ut i den kalde villmarken. Du må overleve etter en geomagnetisk katastrofe og en grøssende historie utspiller seg i «WINTERMUTE»-modusen. Du kan selvfølgelig også nyte timevis med overlevelser og utforsking i den nervepirrende «permadeath»-modusen. En fantastisk spillopplevelse venter deg idet The Long Dark tar turen over på Nintendo Switch. Spillet er tilgjengelig allerede nå!
 • BALAN WONDERWORLD: Bytt kostymer idet du blir med Leo og Emma på eventyr. Nye kostymer betyr nye måter å spille på. For eksempel har du et tannhjulkostyme som hjelper deg med å låse opp dører og nå nye steder. Det er over enn 80 kostymer å finne, og du kan ha med deg opptil tre om gangen. Bytt mellom kostymer for å samle krystaller og statuer rundt om på de mange banene. Det er også mulig å spille sammen i flerspiller-modusen. Ved å kombinere kostymer kan dere også låse opp nye områder sammen! BALAN WONDERWORLD gjør sin storslåtte debut på Nintendo Switch den 26. mars 2021.
 • Rune Factory 5: Skap et nytt liv i dette sjarmerende rollespillet. Som en ung mann eller dame med hukommelsestap må du starte med blanke ark i den lille byen Rigbarth. Her starter du som en fredens vokter. I tillegg til å beskytte den lille byen vil du ta del i det dagligdagse livet som inkluderer å høste avlinger, fiske i elven og være med på de lokale festivalene og festivitetene. Det kan til og med være at du møter den spesielle personen du alltid har drømt om, at dere starter å date og at dere forelsker dere (og, om alt går som det skal, kanskje til og med gifter dere)! Et helt nytt kampsystem gir deg også muligheten til å lære deg nye komboer som du kan kombinere med allierte for å beskytte landsbyen mot monstre. Start det nye livet ditt i dette fantastiske rollespilleventyret i detr Rune Factoy 5 lanseres til Nintendo Switch i 2021.

Detaljene rundt neste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase blir presentert på et senere tidspunkt.