fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Kirby Fighters 2 er nå ute på Nintendo Switch!

Kirby Fighters 2 er nå ute på Nintendo Switch!

Velg blant hele 17 av Kirbys mest ikoniske krefter idet du setter ut på nye kamper med både vennlige og fiendtlige karakterer som Bandana Waddle Dee, Meta Knight og King Dedede, Gooey og Magolor, for å nevne noen. Bli med på den søteste slåsskampen du noen gang kommer til å oppleve i Kirby Fighters 2, som lanseres på Nintendo eShop allerede i dag!

I dette spillet kan du utforske de spillbare kreftene til Kirby. Hver eneste karakter har selvfølgelig sin helt egen spillestil, så her kan du eksperimentere og utforske dine favoritter i kampen om å bli den søteste slåsskjempen!

I tillegg til kjente og kjære Kirby-krefter (som «Sword» og «Cutter») får du for første gang se Kirby i Wrestling-modus! Men ikke la deg lure av Kirbys søte utseende, for bak det sjarmerende rosa ansiktet finner du en slåsskjempe som nekter å gi opp kampen!

I spillets historiemodus kan du enten spille sammen med en venn eller spille sammen med en CPU-styrt spiller. Her må dere slåss mot King Dedede og Meta Knight, og for å vinne må dere klatre helt til toppen av «The Tower of Trial». Men det er lettere sagt enn gjort! For hver ny etasje dere bestiger må dere velge strategisk hvilke krefter og «boosts» dere ønsker å bruke videre.

Kirby Fighters 2 støtter opptil fire spillere via lokal flerspillermodus eller over internett (sistnevnte krever et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.) Du kan selv tilpasse regelsettet for kampene i «free-for all»-modusen og «team-battle»-modusen. Selv om du skulle bli slått ut av kampen i disse modusene, så er spillet verken kjedelig eller over. Du kommer nemlig alltid tilbake som et spøkelse!

NSwitch KirbyFighters2 01
NSwitch KirbyFighters2 02
NSwitch KirbyFighters2 03
NSwitch KirbyFighters2 04
NSwitch KirbyFighters2 05
NSwitch KirbyFighters2 06
NSwitch KirbyFighters2 07
NSwitch KirbyFighters2 08

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!