fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Halloween kommer til Animal Crossing: New Horizons i høstoppdateringen!

Halloween kommer til Animal Crossing: New Horizons i høstoppdateringen!

Høsten har kommet til Animal Crossing: New Horizons. Nøtter og kongler faller fra trærne og er et perfekt utgangspunkt for nye DIY-oppskrifter!

Oppdateringen slippes allerede 30. september og inneholder en rekke skumle nyheter. Denne gangen kan du blant annet være med å feire Halloween med grøssende kostymer og sminke. I tillegg får du tilgang på helt nye DIY-oppskrifter som sikrer en fryktinngytende feiring for alle på øya! Men hva er vel et skremmende kostyme uten en ordentlig reaksjon?! Vis andre hvor skremt du er og kos deg i høstens kuleste Halloween-oppdatering!

Her er et lite overblikk over hva som venter deg i slutten av september:

  • Gresskar – Ta en tur til Leif og hør om han har noen gresskarfrø, eller ta turen innom Nook’s Cranny i oktober. Når gresskarene er vokst kan de selvfølgelig høstes og brukes i festlige DIY-oppskrifter.
  • Halloween-forberedelse – Gresskarene er bare starten på Halloween-dekorasjonene. Det anbefales at spillere allerede nå sikrer seg godteri til festivitetene! Det blir selvfølgelig også mulig å kjøpe Halloween-kostymer, slik som et magisk heksekostyme, eller hva med å kle seg ut som en mumie? Sjekk ut alle de nye og spennende plaggene i Able-søstrenes butikk. Du vil også kunne sminke deg for anledningen og ta i bruk kontaktlinser i en rekke farger. I tillegg vil andre øyboere dele deres DIY-oppskrifter for å sikre grøss og gru på øya!
  • Halloween-feiringer – Når Halloween endelig er her, kvelden den 31. oktober (etter klokken 17:00), vil naboer og øyboere samles for å nyte alle de flotte Halloween-dekorasjonene. Det kan til og med være at du møter en ny og mystisk karakter, Jack «The czar of Halloween». Hvis du gir Jack litt godteri kan du få noen hårreisende overraskelser! (Men husk å ha godteri til overs før naboene kommer på knask eller knep!)
  • Drømmene fortsetter – I den forrige oppdateringen fikk du muligheten til å besøke andres øyer i drømme. Med den nye oppdateringen som kommer vil du kunne lage dine egne lister over favorittøyene dine, noe som gjør det mye enklere å besøke disse igjen!
  • NookLink Update – Det kommer også en oppdatering til «The NookLink Service». Snart vil du via Nintendo Switch Online-appen kunne gi reaksjoner direkte i spillet. Med andre ord: vis hvor glad eller redd du er rett fra appen!

Den neste oppdateringen til Animal Crossing: New Horizons kommer allerede i slutten av november.

ACNH AutumnUpdate 02 ShopCandy UK
ACNH AutumnUpdate 08 MirrorChangeLook UK
ACNH AutumnUpdate 10 Jack UK
ACNH AutumnUpdate 12 TrickOrTreat UK
ACNH AutumnUpdate 07 MirrorChangeLook UK
ACNH Autumn Textless 03
ACNH Autumn Textless 05
ACNH Autumn Textless 04

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!