fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Super Mario Bros. 35 kommer til Nintendo Switch i dag!

Super Mario Bros. 35 kommer til Nintendo Switch i dag!

Helt siden Mushroom Kingdom ble invadert av Bowser og hans undersåtter for 35 år siden har Mario tatt på seg helterollen, men han har aldri før hatt en så intens utfordring som dette! Super Mario Bros. 35 til Nintendo Switch er tilgjengelig allerede i dag for de som har et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.

I Super Mario Bros. 35 kan du (gjen)oppleve den klassiske plattformhoppingen du kanskje kjenner fra det originale NES-spillet, men denne gangen med en ganske så ny vri. Konkurrer mot hele 35 andre spillere i et race mot klokken idet dere løper mot målstreken. Slå ut fiender samtidig som du legger stikkeri hjulene for andre. Erfarne spillere vil nok kjenne igjen store deler av brettene fra Super Mario Bros., og nye spillere vil få en spennende introduksjon til spillet som startet den legendariske Super Mario Bros.-serien.

Hver spiller starter på samme bane med lik tid, men når fiender slås ut gir de deg en tidsbonus samtidig som de sendes over til andre spilleres brett, så her lønner det seg å være raskest! Men pass deg, om du spiller for bra kan du fort bli målskiven til de andre spillerne! Velg mellom fire ulike angrepsstrategier og bruk gjenstander smart for å overliste andre spillere. Det blir også nye «Daily Challenges» som gir deg nye utfordringer hver dag, i tillegg til at du kan utforske Special Battles-modusen.

Super Mario Bros. 35 er gratis for Nintendo Switch Online-abonnenter og er tilgjengelig fra i dag og frem til 31. mars. 2021!

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!