fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny trailer til Mario Kart Live: Home Circuit avslører nye og spennende detaljer!

Ny trailer til Mario Kart Live: Home Circuit avslører nye og spennende detaljer!

Mario Kart Live: Home Circuit ble først annonsert under Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct, og nå kan du endelig få mer informasjon om det revolusjonerende spillet! Opplev hvordan AR-teknologien forandrer stuegulvet til en virtuell verden i det du kjører om kapp i Mario Kart Live: Home Circuit! Spillet kommer eksklusivt til Nintendo Switch den 16. oktober.

 

Gjennom revolusjonerende AR-teknologi vil du kunne oppleve Mario Kart på ekte når stuegulvet blir gjort om til en intens racingbane! Spillet er utviklet i et partnerskap mellom Nintendo og Velan Studios, og gir deg muligheten til å oppleve kombinasjonen av en fysisk bilbane og et videospill! Sjekk ut denne presentasjonen fra Velan Studios hvor de forteller litt mer om hvordan de utviklet Mario Kart Live: Home Circuit!

Alt du trenger for å spille Mario Kart Live: Home Circuit på Nintendo Switch er inkludert, og du kan velge mellom Mario eller Luigi i førersetet. Du får i tillegg med fire porter, to pilskilt og en USB-ladekabel for karten. Spillet lastes ned gratis fra Nintendo eShop og synkroniseres mot den fysiske karten.

For å starte å spille må du plassere de fire portene rundt om på gulvet, og deretter må du kjøre gjennom dem for å designe banen. Kreativiteten er det eneste som setter grenser i det du designer dine helt egne baner fulle av hårreisende svinger eller kanskje du heller ønsker å designe en mer idyllisk bane? Det anbefales uansett at du har 3,5 x 3 meter med plass å spille på, men utover dette så er alt mulig! Store eller små rom kan lett bli transformert til nye racingbaner, og så fort banen er satt opp er det på tide å trykke ned pedalen og starte racet!

I spillets hovedmodus (Grand Prix), konkurrerer du mot Koopalinger i åtte Grand Prix-cuper som inneholder hele 24 individuelle baner! I hvert race finner du kjente og kjære elementer som du kjenner fra tradisjonelle Mario Kart-spill, men som denne gangen vil gi deg som spiller en helt ny dimensjon å boltre deg på. Plukk opp en sopp for å kjøre fortere, bli truffet av et rødt skjell og se karten din stoppe momentant. Du finner i tillegg bananskall, blekk og til og med Bullet Bill som kan ta over karten din i det du fyker forbi de andre spillerne. Du finner også kjente og kjære design fra tradisjonelle Mario Kart-baner slik som undervannsbrett, snøbrett, vulkanske brett og til og med retroinspirerte brett. For å låse opp nye gjenstander kan du samle mynter i spillet. På denne måten kan du forandre kostymer og få tilgang til andre visuelle oppgraderinger i spillet. Det vil også være mulig å ta i bruk en «steering assist»-modus hvor spillet hjelper deg å følge banen på samme måte som i Mario Kart 8 Deluxe slik at hele familien kan være med å spille uavhengig av erfaring!

I tillegg til Grand Prix-modusen finnes det også en rekke andre måter å spille på Mario Kart Live: Home Circuit på:

  • Custom Race: I denne modusen kan du virkelig utfordre kreativiteten, her kan du legge til farer og bonuser slik du ønsker og designe løp helt etter dine egne preferanser!
  • Time Trial: Lag en bane og konkurrer om å være den raskeste sjåføren! Her kan du konkurrere med andre etter tur, eller du kan spille mot deg selv for å prøve å sette ny personlig rekord!
  • Mirror Mode: For de som ønsker en ekstra utfordring så kan du speilvende banen, i denne modusen så kan alle Grand Prix baner speilvendes, som betyr at høyre blir venstre og det som en gang virket veldig kjent blir fort ukjent.

Du kan spille med opptil 3 andre venner og konkurrere 4 stykk på en bane hvis dere alle har en Nintendo Switch-konsoll og en kopi hver av Mario Kart Live: Home Circuit. Hver eneste bane dere spiller vil være unik etter hvor og hvordan dere spiller, så bruk møbler og rom på nye måter for å skape de mest utfordrende eller morsomste banene! I Mario Kart Live: Home Circuit er det bare fantasien som setter grenser! Spillet passer for racere i alle aldersgrupper og nivåer!

MARIO KART LIVE: HOME CIRCUIT

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!