fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Gjør om hjemmet ditt til en racingbane med Mario Kart Live: Home Circuit!

Gjør om hjemmet ditt til en racingbane med Mario Kart Live: Home Circuit!

Mario Kart Live: Home Circuit gir deg en helt ny måte å oppleve Mario Kart på! Ved hjelp av AR-teknologi og Nintendo Switch vil du for første gang kunne oppleve å kjøre Mario Kart både digitalt og fysisk på samme tid! Mario Kart Live: Home Circuit lanseres fredag 16. oktober, og gir deg den ultimate Mario Kart-opplevelsen.

Den intense motorsporten fra Mushroom Kingdom kommer virkelig til liv på Nintendo Switch idet Mario eller Luigi suser forbi føttene dine inn under stuebordet! Sjekk ut den nye traileren til Mario Kart Live: Home Circuit for en mer detaljert beskrivelse av hvordan spillet fungerer:

Mario Kart Live: Home Circuit er både enkelt å sette opp og å spille. Først plasserer du ut de fire portene i rommet du ønsker å spille i. Deretter kjører du karten gjennom de fire portene for å designe banen. Karten er designet for å fungere på en rekke flater, fra parkett og laminat til gulvfliser og tepper (kort lugg). Når banen er designet, er det på tide å starte racet! Du vil kjenne igjen mange elementer fra de klassiske Mario Kart-spillene, men som denne gangen gir spillet en helt ny dimensjon fordi de påvirker kjøretøyene fysisk. Du kan for eksempel plukke opp en sopp for å kjøre raskere eller sende av gårde et rødt skjell for å stanse en annen spiller. I tillegg finner du en rekke forskjellige moduser du kan bryne deg på enten alene eller med venner og familie:

  • Grand Prix: Klarer du å slå ut Koopalingene gjennom 8 cuper og på hele 24 forskjellige baner?
  • Custom Race: Her er det kun kreativiteten som setter grenser! Ikke bare velger du hvordan banen skal se ut — du kan også lage din helt unike drømmebane hvor du kan legge til både hindringer og gjenstander som du kan plukke opp, samt mye mer!
  • Time Trial: Her handler det om å komme raskest i mål. Konkurrer mot deg selv for å sette en ny personlig rekord, eller gi kontrolleren over til en annen spiller for å se hvem av dere som klarer den beste tiden. «Time Trial head-to-head» krever kun én Nintendo Switch-konsoll med ett eksemplar av Mario Kart Live: Home Circuit.
  • Mirror Mode: For de som ønsker en ekstra utfordring så kan du speilvende banen, i denne modusen så kan alle Grand Prix baner speilvendes, som betyr at høyre blir venstre og det som en gang virket veldig kjent blir fort ukjent.

Utviklet i et partnerskap mellom Nintendo og Velan Studios kan du nå oppleve Mario Kart Live: Home Circuit i to forskjellige versjoner, enten med Mario eller med Luigi i førersetet. I tillegg får du med fire porter og alt du trenger for å starte racet. Det følger også med en USB-ladekabel og to pilskilt for de mest intense svingene. Selve spillet er gratis å laste ned fra Nintendo eShop, men krever et eksemplar av Mario Kart Live: Home Circuit med Mario eller Luigi for å fungere. For å spille med venner trenger alle spillere sin egen Nintendo Switch-konsoll samt et eksemplar av Mario Kart Live: Home Circuit. Totalt kan opptil fire spillere spille sammen i «Grand Prix»-modusen eller i «Custom Races»-modusen.

MARIO KART LIVE: HOME CIRCUIT

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!