fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Super Smash Bros. Throwback Throwdown på fredag!!!

Super Smash Bros. Throwback Throwdown på fredag!!!

På fredag mellom klokken 18:00 og 20:00 kommer Super Smash Bros. Ultimate-spillere fra hele Europa til å kunne ta del i den superintense turneringen Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown.

Temaet for denne online-turneringen tar oss tilbake til det originale Super Smash Bros.-spillet til Nintendo 64. Kun baner som var tilgjengelig på Nintendo 64 vil være spillbare under Throwback Throwdown og tro meg, det vil kreves mer enn nostalgi for å komme seirende ut av denne turneringen!

Turneringen vil inkludere slåsskjemper fra hele seriens historie med hele 69 fightere tilgjengelig i spillet, i tillegg til de man kan kjøpe online. Alle karakterer går an å bruke i Throwback Throwdown, så her er det bare å velge din favoritt og gjøre deg klar til kamp!

I turneringen har du muligheten til å vinne 10000 My Nintendo Gold Points (verdt kr. 1000,- som du kan bruke i Nintendo eShop). Men fortvil ikke om førstepremien ryker, for er du blant de hundre beste spillerne i Europa kan du fortsatt vinne 1000 My Nintendo Gold Points.

Mer info og regler for konkurransen finner du her: Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal.

Sjekk også ut:

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!