fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Game Builder Garage til Nintendo Switch

Game Builder Garage til Nintendo Switch

Har du noen gang drømt å lage ditt eget spill? Denne drømmen kan bli virkelighet med Game Builder Garage som lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 11. juni på Nintendo eShop.

«Nodon» i Game Builder Garage er skapninger fulle av personlighet, og de hjelper deg med å bygge spillet ditt fra grunnen av. Det finnes dusinvis med Nodon, og hver av dem har unike funksjoner. Ved å kombinere dem på forskjellige måter, kan du lage dine helt egne spillmekanikker. For eksempel kan du sørge for at en spillkarakter kan gå ved å koble «Stick Nodon» til «Person Nodon».

For å få en bedre ide om hvordan nodestrukturen fungerer i spillet og hva slags spill du kan lage, sjekk ut traileren til Game Builder Garage:

Ved å bruke Game Builder Garage vil du få bedre innsikt i både spilldesign og visuell spillprogrammering på en morsom og intuitiv måte. Her kan du enkelt designe drømmespillet ditt, fra plattformspill til racingspill og shmups, for å nevne noen. Første gangen du starter opp spillet vil du begynne i «Lesson Mode». Her vil du få en introduksjon til Nodon-karakterene og hvordan du kan bruke dem. Når du har gått igjennom introduksjonen låser du opp «Free Programming Mode», og her er det bare fantasien som setter grenser!

I Game Builder Garage styrer du enten ved hjelp av Joy-Con-kontrolleren, en Nintendo Switch Pro Controller eller ved å bruke stikkene på Nintendo Switch Lite. Som om ikke det var nok, så kan du også lage spill med en kompatibel datamus koblet til USB-porten på Nintendo Switch-dokkingstasjonen.

Med Game Builder Garage finnes det ingen unnskyldning for ikke å leke seg med spilldesign i sommer!

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!