fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Frykt ikke, DC Super Hero Girls: Teen Power er her for å redde Metropolis!

Frykt ikke, DC Super Hero Girls: Teen Power er her for å redde Metropolis!

Ta på deg superheltinnedrakten allerede i dag og slåss mot de mest utspekulerte skurkene i Metropolis (og Gotham) når DC Super Hero Girls: Teen Power endelig kommer til Nintendo Switch!

Er du klar for å redde Metropolis fra en gruppe med frekke superskurker og samtidig balansere heltinnelivet med tenåringslivet? I så fall kan du hive inn en «Batarang», og gjøre deg klar for et fantastisk storbyeventyr!

I DC Super Hero Girls: Teen Power finnes det hele seks spillbare karakterer. Ta opp kampen som Wonder Woman ved å bruke hennes krigerske ferdigheter med blant annet «The Lasso of Truth» og hennes flygende skjold. Du kan også spille som Batgirl og bruke mange av hennes teknologiske hjelpemidler, og det inkluderer selvfølgelig «Bat-Hook». Eller kanskje du heller foretrekker Supergirl med hennes «Heat Vision» og «Super Breath»?

Men dessverre så er det ikke alltid man kommer i mål ved bare å være en helt. Da er det kjekt å vite at du også kan ta på deg rollen som den energiske superskurken Harley Quinn! Som Harley kan du bruke «Spring Spree mega-jump», eller om du ønsker å være mer personlig kan du kvesse klørne som Catwoman idet du angriper med hennes «Cat Dance». Sist, men ikke minst kan du også spille som Star Sapphire, og da kan du blant annet fange fiender ved å bruke hennes «Cage of Love»-angrep.

Men alt er ikke bare kamp og heltemot, for du skal selvfølgelig også utforske storbyen Metropolis, redde forsvunnede katter og eksperimentere med forskjellige klær for å finne din helt unike stil. Du kan til og med hjelpe med å bygge opp de ødelagte delene av byen ved å donere penger du har tjent opp i spillet. På denne måten kan du rehabilitere bygninger og åpne spennende butikker!

Spillet er basert på den kritikerroste animasjonsserien DC Super Hero Girls og vil være en sikker hit for alle som ønsker å være en superheltinne (eller en litt misforstått superskurk).

Ta turen til Metropolis High School når DC Super Hero Girls: Teen Power lanseres i dag, fredag 4. juni 2021 til Nintendo Switch.

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!