fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Kazuya Mishima fra Tekken-serien kommer endelig til Super Smash Bros. Ultimate!

Kazuya Mishima fra Tekken-serien kommer endelig til Super Smash Bros. Ultimate!

Hevnen er søt når Kazuya Mishima fra Tekken-serien endelig blir med i Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch. Kazuya er en del av Challenger Pack 10 DLC som også inkluderer en helt ny kamparena, samt kjente musikkspor fra tidligere Tekken-spill.

For å oppdage mer av slåssemekanikken som venter deg, kan du se Masahiro Sakurais presentasjon av Kazuya her:

Her viser han frem både den nye Mishima Dojo-arenaen, så vel som de forskjellige kampteknikkene du kan kose deg med idet du tar opp kampen som den vingekledde demonen.

Challenger Pack 10 er som kjent en del av Super Smash Bros. Ultimate: Fighter Pass Vol. 2-pakken som også inkluderer Min Min fra ARMS, Steve & Alex fra Minecraft, Sephiroth fra FINAL FANTASY VII og Pyra/Mythra fra Xenoblade Chronicles 2, samt en enda ukjent karakter som vil bli sluppet senere i år. Challenger Pack 10 kan også kjøpes separat.

Det er nå mer enn 25 år siden vi fikk presentert det første Tekken-spillet, og den mest kjente karakterer er uten tvil Kazuya Mishima. Men denne gangen går Kazuya fra den klassiske 3D-slåssespillsjangeren over i en 2D verden, hvor det kun er høyden og distansen som teller. Men frykt ikke, det finnes fortsatt spesialmanøvere som gjør at Kazuya viser sine sanne røtter!

Når det kommer til Super Smash Bros. Ultimate, så er Kazuyas angrep tilsvarende de angrepene du kjenner fra Tekken-serien, men for å få «mid-air jumps», «smash attacks» og spesialangrepene som Super Smash Bros.-serien er kjent for må du ty til hans «Devil’s Power». Ved å gjøre Kazuya om til en vingekledd demon muliggjør du en rekke hopp og angrep som for eksempel «smash attacks» og «special moves».

Som nevnt tidligere, så følger det også med en helt ny kamparena, og denne gangen er det «Mishima Dojo» som står for tur. Dette er dojoen til Mishima-familien, mer eksakt Heihachi Mishima, Kazuyas far. Dojoen er lukket på alle sider, men både tak og vegger kan knuses hvis angrepene er sterkt nok, noe som gjør arenaen både mer spennende og farligere. Det finnes ikke tradisjonelle svevende plattformer på denne arenaen, så her må du må bruke helt nye strategier idet du tar opp kampen mot Kazuya, eller kanskje heller som den vingekledde demonen!

Etter du har lastet ned Challenger Pack 10, får du også tilgang til 39 klassiske musikkspor fra Tekken-serien. Sporene består av både nyere og eldre musikk fra serien. I tillegg lanseres nye «Mii Fighter»-kostymer som inkluderer Shantae, Lloyd Irving, Dante og Dragonborn.

Til slutt i sendingen avslørte Sakurai at det også vil komme en ny Super Smash Bros. Ultimate-amiibo. Denne gangen er det Min Min fra ARMS som står for tur, og hun lanseres i løpet av 2022.

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!