fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny Metroid Dread-trailer viser mer av de mystiske fiendene Samus står ovenfor!

Ny Metroid Dread-trailer viser mer av de mystiske fiendene Samus står ovenfor!

En ny trailer fra Metroid Dread er sluppet, og i denne traileren får vi et glimt av de mystiske farene som lurer på skyggeplaneten ZDR. I tillegg får vi også se mer av arsenalet Samus har til rådighet.

Samus kommer nesten umiddelbart under angrep fra en mystisk motstander, og den ukjente figuren viser seg å være en Chozo. Chozo er en veldig intelligent og teknologisk avansert rase som har det underliggende målet å bringe fred til galaksen. Men som mange sivilisasjoner før dem nådde også Chozoene et bristepunkt, og nå er det langt mellom hver gang en Chozo blir sett. Men hvorfor velger denne Chozoen å angripe Samus, og hvem er han? Oppdag sannheten ved å spille Metroid Dread når det lanseres den 8. oktober.

I tillegg til at vi blir introdusert for Chozoen, er det også noen andre minneverdige scener i den nye traileren. Vi får også et gjensyn med et gigantmonster som ser ut til å være Kraid, et fryktelig beist som Samus tidligere har bekjempet. Vi fikk heldigvis også se en rekke kjente og kjære våpen og egenskaper som fans fort vil kjenne igjen. Disse inkluderer blant annet «Flash Shift», som lar Samus bevege seg en bestemt distanse på et øyeblikk, «Grapple Beam», en tau-lignende stråle som lar Samus svinge seg over avgrunner eller manipulere miljøet rundt seg, og sist, men ikke minst, det kjente og kjære «Storm Missile»-angrepet som lar Samus låse siktet før hun fyrer løs en rekke små missiler.

Om du ønsker å lese mer om Metroid Dread, så anbefaler vi at du sjekker ut disse artiklene:

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!