fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Årets julegavetips fra Nintendo

Årets julegavetips fra Nintendo

Usikker på hvilke spill du bør legge under juletreet? Vi hjelper deg med å finne de rette spillene for familien!

Hvilken Nintendo Switch-konsoll passer best under juletreet?


Alle Nintendo Switch-spillene fungere uansett hvilken Nintendo Switch-konsoll du velger. Så her handler det med andre ord om å finne den konsollen som passer best for deg eller familien!

Nintendo Switch - OLED model

OLED Model har en fargesprakende 7-tommers OLED-skjerm, en justerbar ryggstøtte, dokkingstasjon med LAN-port, hele 64GB med lagring og enda bedre høyttalere! Den kan brukes både på farten og koblet mot TV-en.

Nintendo Switch

Originalkonsollen som lar deg spille alle favorittspillene dine uansett hvor du er. Nintendo Switch kan brukes både på farten og koblet opp mot en TV med den medfølgende dokkingstasjonen.

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite er en kompakt og bærbar konsoll med innebygde håndkontrollere og lavere vekt. Dette er den perfekte konsollen for deg som reiser mye eller er mye på farten!

Julens kuleste spill


Perfekt underholdning for de som ønsker litt nostalgi!

Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl

Er du en av de som vokste opp med Pokémon Diamond eller Pokémon Pearl på Nintendo DS? Da vil dette spillet bli et kjært gjennsyn med den fantastiske Sinnoh-regionen! Om du ikke har spilt originalspillene så venter uansett en flott og spennende verden full av Pokémon! Men pass deg, Team Galactic pønsker på noen onde planer..

Mario Party Superstars

Mario Party er endelig tilbake med et nytt spill i den elskede partyspill-serien! Denne gangen kan du blant annet gjenoppleve fem klassiske brett fra Mario Party på Nintendo 64. I tillegg finner du 100 klassiske minispill fra Nintendo 64 og Nintendo GameCube med mer. Den beste julefesten starter med Mario Party Superstars (uansett om dere spiller i sofaen eller online)!

Super Mario 3D All-Stars

Opplev tre av Marios største 3D-eventyr i Super Mario 3D All-Stars til Nintendo Switch! Denne samlingen inneholder Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Alle spillene er optimalisert for Nintendo Switch og kommer med oppdatert HD-grafikk, forbedret oppløsning og Joy-Con-kontrollerstøtte. Gjennopplev barndomsminnene fra Nintendo 64, Gamecube eller Wii!

Metroid Dread

Etter over 19 år kommer det endelig et helt nytt Metroid-spill i 2D! Elsker du Metroid så er dette spille for deg! Bli med dusørjegeren Samus på helt nye oppdrag og opplev spillet som er elsket av både fans og anmeldere verden over. Den mest intenste spillopplevelsen får du sammen med Samus Aran på planeten ZDR! Er du klar for å utforske den tilsynelatende øde planeten?

Spillene som holder både hode og kropp i form


Start med litt hjernetrim, gjør treningen gøy eller design dine egne spill!

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Ta på deg tenkehatten! Denne julen kan bli den smarteste noensinne. Unikt for Brain Academy: Brain vs. Brain er at hver spiller kan  justere vanskelighetsgraden individuelt. På den måten kan du spille med hvem som helst, fra oldemor til lillebror, uten at det blir kjedelig! Big Brain Academy: Brain vs. Brain gir fantastisk hjernetrim for hele familien.

Ring Fit Adventure

Start treningseventyr ditt med Ring Fit Adventure! Aldri før har trening vært så enkelt å komme i gang med! Utforsk en fargerik verden mens du trener. Treningen kan tilpasses alle nivåer og vil gi deg julens beste utgangspunkt for et flott år med trening. Alt ligger klart til at du holder årets nyttårsforsett med Ring Fit Adventure!

Super Mario Maker 2

Et sideskrollende Mario-eventyr – med mer enn 100 baner skapt av Nintendo – venter deg i den nye historiemodusen. Men den morsomste delen av spillet ligger helt klart i «Course Maker»-modusen. Her kan du lage dine egne drømmebaner akkurat i den Mario-stilen du ønsker. Pixler eller 3D, det er helt opp til deg! Super Mario Maker 2 gir hele familien mulighet til å være spilldesignere på en enkel og intutive måte.

Game Builder Garage

Kjenner du noen som synes spilldesign virker spennende? Da er Game Builder Garage den perfekte presangen! Her får du introduksjon til hvordan du designer spillmekanikk, og gjennom en rekke små kurs vil du raskt kunne komme i gang med å designe dine egne prototyper og spill! Start drømmen om å bli en spilldesigner med Game Builder Garage!

Spill dere kan spille sammen


Spill sammen eller mot hverandre i disse Nintendo-klassikerne

Mario Kart 8 Deluxe

Nyt den ultimate versjonen av Mario Kart 8! Racingspillet hele familien elsker. Dette er det aller største Mario Kart-spillet noensinnet og er fullpakket med hele 48 baner og 42 racingklare sjåfører! Race med familie og venner i julen med Mario Kart 8 Deluxe!

Super Mario Party

Spill brettspill sammen med familien og venner i julen. Og del de gode øyeblikkene sammen med Mario og vennene hans! I klassisk Mario Party-stil finnes det en mengde minispill og masse forskjellige måter å spille på! Kast terningen og la festen begynne!

Super Mario 3D World + Bower's Fury

Bli med firkløveret Mario, Luigi, prinsesse Peach og Toad på deres mest fargerike eventyr hittil! Denne gangen har Bowser kidnappet Sprixie-prinsessen, og det er opp til Mario og vennene hans å redde henne! Du får også med spillet Bowser's Fury, som gjør dette til den perfektet plattformspill-komboen for hele familien!

Super Smash Bros. Ultimate

Liker du fighting-spill så finnes det ingenting bedre! Med nesten en utømmelig mengde karakter så er det helt opp til deg, hvem du ønsker å slåss som. Ta kampen som Mario, Link, Kirby, Donkey Kong, Pikachu, Yoshi, Sonic, Pac-Man og mange flere. Det finnes alltid en sjanse å knuse venner og familie i Super Smash Bros. Ultimate!

Spill for deg som ønsker litt tid for deg selv


Ta en god pause, eller begi deg ut på episke eventyr!

Animal Crossing: New Horizons

Et fredelig liv fylt med kreative og sjarmerende opplevelser venter deg på i Animal Crossing: New Horizons, så brett opp ermene og gjør deg klar for øylivet! Nyt en rekke avslappende aktiviteter som hagearbeid, fiske, dekorering, hyggelige stunder med sjarmerende innbyggere og mye mer, når klassiske Animal Crossing-opplevelser kommer til live på nye og morsomme måter i øyparadiset!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Reis over vakre enger, gjennom frodige skoger og opp til fjelltoppene mens du oppdager hva som har skjedd med det ruinerte kongeriket Hyrule i dette fantastiske, åpne eventyret.

Super Mario Odyssey

Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få fart på Marios luftskip, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulle bryllupsplaner! Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfavorittene Super Mario 64 på Nintendo 64 og Super Mario Sunshine på Nintendo GameCube.

Miitopia

Dra ut på et lattermildt eventyret med venner, familie og kjendiser! Du velger selv hvordan du vil designe Mii-karakterene, og hvem som skal ta opp kampen mot den onde og fjesstjelende skurken «Dark Lord». La kreativiten blomstre mens du tilpasser parykker, sminke og klær. Mii-karakterene ser bedre ut enn noen gang tidligere, så her er det bare å hive seg ut på eventyr!

VIS FLERE SPILL