fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Splatoon 3 lanseres den 9. september!

Splatoon 3 lanseres den 9. september!

Fredag den 9. september braker det løs når Splatoon 3 lanseres til Nintendo Switch! Den etterlengtede oppfølgeren tar oss over Splatsville og til ørkenområdene kjent som Splatlands. 

Her vil du møte de mest blekkfylte kampene hittil med Inklings eller Octolings! I tillegg vil du kunne utforske en rekke nye våpen og det mest trendy tilbehøret du kan tenke deg. Og i «Turf War»-modusen kan du gå tå til tå i 4-mot-4 kamper i en rekke nye og kjente arenaer, hvor hvert team på fire kjemper om å farge mest mulig av brettet med deres blekk.

Vi fikk også se en av de helt nye arenaene, nærmere bestemt Eeltail Alley. I tillegg ble vi presentert for en «stringer», et buelignende våpen som gjør at du kan skyte blekk både sidelengs og vertikalt!

I tillegg til de intense 4-mot-4-kampene, så finner du også en enspillerdel i Splatoon 3, så vel som en ny iterasjon av samarbeidsmodusen «Salmon Run». Om du hiver deg inn i en runde med «Salmon Run», så gjelder det å stå imot bølgene av farlige Salmonid-bosser, den ene større enn den andre! I historiedelen vil du derimot slåss mot Octarians, og blant annet finne ut mer om hemmelighetene bak «Alterna and the Fuzzy Ooze».

0422 splatoon3 expansionpass

Dersom du ønsker å starte Splatoon 3-treningen, så kan du gjøre det allerede nå! Om du har et aktivt Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement vil du kunne laste ned Splatoon 2: Octo Expansion DLC-pakken gratis (DLC-pakken krever at du allerede har en kopi av Splatoon 2).

I Splatoon 2: Octo Expansion DLC: tar du på deg rollen som Agent 8, en Octoling som våkner uten minner på en mørk t-baneplattform. Agent 8 må så navigere seg rundt den mystiske undergrunnen som er starten på 80 forskjellige oppdrag, fylt til randen med nye utfordringer! Enhver som klarer å rømme fra undergrunnen vil deretter kunne starte flerspillerkamper med sin helt egen Octoling!

 

SPLATOON 3