fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nyheter fra Fire Emblem Direct

Nyheter fra Fire Emblem Direct

Nintendo overrasket Fire Emblem-fans med nyheten om at flere spill fra den populære rollespillserien er under utvikling. Fans kan se frem til et nytt spill for smartenheter, to nye spill for Nintendo Switch og flere spill til Nintendo 3DS-familiens konsoller.

Du finner et sammendrag av de viktigste nyhetene under, men ta gjerne også en titt på Nintendo Direct-videoen!

 

 

Fire Emblem Heroes kommer til smartenheter

Nintendo lanserer sitt neste mobileventyr når Fire Emblem Heroes kommer på iOS og Android den 2. februar.

Fire Emblem Heroes er et originalt strategirollespill om to stridende kongeriker i en bitter konflikt. Som helten i spillet må spillere bygge sin egen hær ved å tilkalle Fire Emblem-helter fra verdener som spenner over bredden av serien. Spillere vil føre strategiske og taktiske kamper som er strømlinjeformet for spilling på farten og oppgradere en blanding av nye og legendariske helter. Noen velkjente karakterer vil bli allierte, mens andre vil bli fiender.

Spillere kan nyte taktisk rollespill, selv i korte omganger, på små kart designet til å passe perfekt på skjermen til en smartenhet. Led hæren din med enkel dra-og-slipp-kontroll, inkludert muligheten til å angripe ved å plassere en alliert over en fiende. Hvis du klarer å beseire alle fiendene på et kart, vil seieren bli din.

Heltene er nydesignede, håndtegnet av en rekke illustratører, og nye dialoger har blitt lagt til. Utover hovedhistorien kan spillere engasjere seg i andre moduser for å styrke hæren sin, konkurrere mot andre spillere samt mye mer. Det vil også komme gratis oppdateringer som vil tilføre nye karakterer og nytt innhold. Fire Emblem Heroes vil være tilgjengelig som en gratis nedlasting med muligheten til å kjøpe mer innhold.

For å varme opp til lanseringen av Fire Emblem Heroes har Nintendo annonsert et event kalt Fire Emblem Heroes: Choose Your Legends. Fans kan besøke: https://events.fire-emblem-heroes.com/vote for å velge ut en karakter fra Fire Emblem-serien som de gjerne vil se i Fire Emblem Heroes. Helten og heltinnen som får flest poeng vil være med i Fire Emblem Heroes som Choose Your Legends Event-karakterer. 

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

I 1992 ble det andre spillet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, lansert i Japan. Nå, for aller første gang, vil fans utenfor Japan få en smak av dette klassiske spillet på Nintendo 3DS-familiens konsoller. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia henter inspirasjon fra originalspillet fra 1992, men har blitt gjenskapt i en helt ny drakt. Spillet vil by på en mye mer omfattende opplevelse med blant annet nytt stemmeskuespill.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia gjenskaper klassisk Fire Emblem-gameplay med en moderne vri ved å legge til utforsking av huler som kryr av fiender. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia lanseres til Nintendo 3DS-familiens konsoller den 19. mai. To karakterer fra spillet, Alm og Celica, vil også være til tilgjengelige som amiibo-figurer.

Fire Emblem Warriors

Teamet bak Hyrule Warriors til Wii U, Koei Tecmo, er i full gang med utviklingen av Fire Emblem Warriors til både Nintendo Switch og New Nintendo 3DS/XL-konsollene. Fire Emblem Warriors har forventet lansering denne høsten.

Fire Emblem kommer til Nintendo Switch

 For første gang siden Fire Emblem: Radiant Dawn på Wii U i 2008, er et nytt spill i Fire Emblem-serien under utvikling til en stasjonær Nintendo-konsoll. Det nye spillet skal etter planen lanseres i 2018.