fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild får DLC

The Legend of Zelda: Breath of the Wild får DLC

The Legend of Zelda: Breath of the Wild til Nintendo Switch og Wii U er et av de største spillene Nintendo har skapt noensinne! Det er et spill som kommer til å underholde spillere i utallige timer. Det blir også det første The Legend of Zelda-spillet som får nedlastbart ekstramateriale.

Allerede den tredje mars, når spillet lanseres, kommer du til å kunne kjøpe et Expansion Pass som vil gi deg tilgang til to nedlastingspakker. Disse pakkene vil lanseres senere i år. Rett etter at du har kjøpt et Expansion Pass kommer det til å dukke opp tre skattekister på The Great Plateau i spillet. En av kistene vil inneholde en trøye med Nintendo Switch-logo som Link kan ha på seg i spillet, mens de to andre kistene vil inneholde gjenstander som Link kan bruke.

  • Den første nedlastingspakken lanseres i sommer og vil inneholde en Cave of Trials-utfordring, en ny vanskelighetsgrad i spillet samt en ny funksjon for kartet i spillet.
  • Den andre nedlastingspakken lanseres nærmere jul og vil tilby nye utfordringer der spillere får en ny, underjordisk bane og en ny handling i spillet.

Expansion Pass kommer til å være tilgjengelig til både Nintendo Switch- og Wii U-versjonene av The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Innholdet kommer til å være det samme, uansett hvilken versjon av spillet du kjøper.

«Det Hyrule vi har skapt i The Legend of Zelda: Breath of the Wild er så stort og levende at vi ville tilby spillere enda flere opplevelser i der», forteller Nintendos utvikler Eiji Aonuma, som har jobbet som produsent for The Legend of Zelda-spillserien veldig lenge.