fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Snipperclips - Cut it out, together! lanseres til Nintendo Switch den 3. mars!

Snipperclips - Cut it out, together! lanseres til Nintendo Switch den 3. mars!

Det sies at to hoder tenker bedre enn ett! Når Snipperclips - Cut it out, together! lanseres til Nintendo Switch kan du invitere familie og venner til å løse kreative puslespill.

Du kan enten kjøpe spillet via Nintendo eShop eller i butikk gjennom en limited edition-pakke som inneholder to Joy-Con-kontrollere (Neon Red/Neon Blue) og en nedlastingskode for Snipperclips - Cut it out, together!

Snipperclips - Cut it out, together! er et sjarmerende puslespill som oppfordrer spillere til å kommunisere, samarbeide og tenke kreativt. Spillet er utviklet av den London-baserte indieutvikleren SFB Games i samarbeid med Nintendo, og lar opptil fire spillere samarbeide – eller konkurrere mot hverandre – på tvers av tre spillmoduser.

I spillmodusen WORLD of fun kan to spillere samarbeide, som papirkarakterene Snip og Clip, med hver sin Joy-Con-kontroller. Det gjelder å klippe hverandre til nye former for å løse finurlige oppgaver. I spillmodusen PARTY kan 2-4 spillere samarbeide, mens like mange kan konkurrere i spillmodusen BLITZ mach! Spillere vil nok fort oppdage at ikke bare to, men tre, eller til og med fire hoder, er bedre enn ett!

En demoversjon av spillet vil være tilgjengelig på Nintendo eShop den 3. mars.