fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • New Nintendo 2DS XL lanseres 28. juli!

New Nintendo 2DS XL lanseres 28. juli!

Snart får spillkonsollene i Nintendo 3DS-familien et nytt og spennende medlem.

Den 28. juli lanserer vi New Nintendo 2DS XL. Sjekk ut traileren til høyre for å se hvordan den ser ut.

Som du kan se i traileren har New Nintendo 2DS XL et nytt og stilig design, og den vil bli lansert i fargene svart/turkis og hvit/oransje. Den har samme store skjerm som New Nintendo 3DS XL og er like kraftig, men veier litt mindre. Akkurat som navnet tilsier viser New Nintendo 2DS XL alle spill kun i 2D. Den har også innebygget støtte for amiibo.

På lanseringsdagen til denne spillkonsollen kommer det også tre storspill som passer perfekt, uansett hvilken spillkonsoll i Nintendo 3DS-familien du har:

  • Hey! PIKMIN: I dette helt nye Pikmin-spillet må du lede Captain Olimar gjennom sidescrollende baner i 2D og samle sammen Sparklium til hans ødelagte romskip S.S. Dolphin 2. Bruk pekeskjermen til å velge riktig Pikmin til riktig anledning. Kast dine Pikmin på fiender eller gjenstander for å komme deg videre og løse puslespill i dette finurlige eventyret.
  • Miitopia: Ta med deg Mii-karakteren din og de andre Mii-vennene dine til det herlige landet Miitopia. La Mii-figurer få ulike roller og se spennende scenarioer når de tar opp kampen mot Dark Lord som på en ondskapsfull måte har stjålet ansiktene til innbyggerne i Miitopia. Du kan importere Mii-karakterer fra andre spill som Miitomo og Tomodachi Life, eller lage ditt eget Mii-lag fra grunnen av. Et lettspilt rollespill hvor du knytter bånd og bygger lagånd.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: Det tredje spillet i den populære Brain Training-serien, en spillserie som allerede har solgt over 15 millioner eksemplarer av Brain Training-spill i Europa. Gjør deg klar til å trimme hjernen, for her er målet å se hvor flink du er til å fokusere og konsentrere deg!