fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • Nedlastbart innhold kommer til Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Nedlastbart innhold kommer til Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Utvid eventyret ditt når Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia lanseres til Nintendo 3DS-familien den 19. mai.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia er et helt nytt eventyr i den populære Fire Emblem-serien for oss i Europa. I denne gjenskapelsen av den Japan-eksklusive tittelen Fire Emblem Gaiden følger vi barndomsvennene Alm og Celica på hvert sitt oppdrag for å bringe fred til landet Valentia.

Etter lanseringen av spillet kan du utvide eventyret ditt med nytt nedlastbart innhold. Totalt vil det lanseres fem store, nedlastbare pakker, noe som vil gi deg muligheten til å tjene mer gull og erfaring, utforske den skjulte fortiden til Valentia og rekruttere nye, spillbare karakterer.

Pakkene og deres individuelle elementer kan enten kjøpes samlet eller separat, noe som betyr at du selv kan bestemme hvor mye ekstra innhold du vil kjøpe. Dersom du kjøper samlepakken vil du få tilgang til DLC-pakkene så snart de lanseres.

 • DLC Pack #1 – Fledgling Warriors Pack (19. mai, tre deler med innhold):
  Den første pakken passer godt for spillere som enten er på et tidlig stadie i historien eller cirka midt i spillet. Pakken inkluderer en ny hule kalt The Astral Temple som lar spillere samle flere gjenstander, og to nye kart – det ene er ideelt for å få flere sølvmynter, mens det andre er ideelt for å tjene flere erfaringspoeng.
 • DLC Pack #2 – Undaunted Heroes Pack (25. mai, tre deler med innhold):
  I tillegg til en ny hule, kalt The Inner Sanctum, inneholder denne pakken også to nye og utfordrende kart som passer til sterkere og mer erfarne helter – det ene passer ekstra godt til herdede helter som vil ha mer erfaring, mens det andre vil hjelpe spillere med å få enda mer gull.
 • DLC Pack #3 – Lost Altars Pack (25. mai, ti deler med innhold):
  De mystiske hulene som er inkludert i denne pakken har evnen til å oppgradere karakterer til eksklusive klasser som ikke finnes i hovedspillet, slik at de kan bli enda mektigere.
 • DLC Pack #4 – Rise of the Deliverance Pack (1. juni, fire deler med innhold):
  Oppdag den tidligere ukjente historien om Valentia i denne pakken som inneholder splitter nytt historieinnhold og stemmeskuespill, nye og utfordrende kart og ny støtte for samtaler mellom utvalgte helter, så vel som muligheten til å kontrollere karakterer som det ellers ikke er mulig å kontrollere i hovedspillet.
 • DLC Pack #5 – Cipher Companions Pack (to deler med nytt innhold, lanseringsdato kommer):
  Noen nye karakterer fra Fire Emblem Cipher, det populære japanske samlekortspillet, vil kunne rekrutteres i Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Mer informasjon om denne pakken vil avsløres på et senere tidspunkt.

I tillegg til de fem nedlastbare pakkene vil du kunne nyte gratis nedlastbart innhold i en begrenset periode fra og med den 19. mai. Dette gratisinnholdet er en spesiell gave fra gudinnen Mila.

En limited edition-utgave som inneholder spillet, en bok med illustrasjoner, metallpins, en “Sounds of Echoes”-CD samt amiibo-figurene Alm og Celia vil også være tilgjengelig ved lansering. 

Klikk her for å se en video av Limited Editon-utgaven eller gå til den dedikerte spillsiden.