fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Vi tar turen til Retrospillmessen!

Vi tar turen til Retrospillmessen!

Nintendo Switch har hatt stor fremgang siden lanseringen i begynnelsen av mars, og nå tar vi turen til Retrospillmessen i Sandefjord for å vise frem Nintendos nye vidunderbarn.

Retrospillmessen, Nordens største retromesse, går av stabelen i Runarhallen i Sandefjord helgen den 20.-21. mai. Åpningstidene er som følger:
lørdag 20. mai kl. 11.00-20.00 og søndag 21. mai kl.11.00-18.00.

Besøkende vil få muligheten til å teste et av de aller mest kritikerroste spillene gjennom tidene, nemlig The Legend of Zelda: Breath of the Wild, partyspillet 1-2-Switch og fanfavoritten Mario Kart 8 Deluxe til Nintendo Switch. Vi har også med oss noen sterke tredjepartstitler i kofferten, som LEGO City Undercover og Just Dance 2017. Men ikke nok med det! Om du tar turen til Sandefjord denne helgen vil du også få anledning til å prøve de kommende tungvekterne ARMS og Splatoon 2, som ennå ikke er utgitt. ARMS er en unik flerspillerfighter som lar deg slåss med forlengbare armer, og denne tittelen kommer til Nintendo Switch den 16. juni. Vi føler egentlig ikke at Splatoon 2 trenger en nærmere forklaring, men de tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender altså tilbake når oppfølgeren til den originale hit'en lanseres til Nintendo Switch 21. juli!

Over 100 kvadratmeter med ren Nintendoglede venter deg om du tar turen til Retrospilmessen i Sandefjord! I tillegg vil arrangørene av messen blant annet holde en fet retro-konkurranse, og du vil kunne få anledning til å møte kjente Youtubere og personer fra spillbransjen. Håper vi ses!

Les mer om Retrospillmessen på den offisielle siden: http://retrospillmessen.no/