fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Oppdag en spennende ørkenverden i Ever Oasis den 23. juni!

Oppdag en spennende ørkenverden i Ever Oasis den 23. juni!

Ever Oasis er et helt nytt spill fra Koichi Ishii, som blant annet står bak RPG-spillene i den anerkjente Mana-spillserien. Ever Oasis vil introdusere deg for en helt ny og spennende verden når det lanseres til spillkonsollene i Nintendo 3DS-familien den 23. juni i år.

 

Ever Oasis er et nytt, actionfylt rollespilleventyr som tar et helt nytt grep på sjangeren, utviklet av Grezzo, teamet som brakte The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D og The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D til Nintendo 3DS. Hovedoppdraget ditt er å bygge opp en ny oase i ørkenen, og for å lykkes med det må du få hjelp av vanngudinnen Esna. Oasen du skaper blir en trygg plass i kampen mot de truende elementene som ønsker å utslette livet i ørkenen.

Sørg for at du tar godt vare på alle som besøker oasen din, for det kan hende at de vil bosette seg og starte en blomsterbutikk der. Dette vil generere inntekter og etter hvert få oasen til å blomstre. I tillegg til å ta hånd om oasen din, må du også begi deg ut i ørkenen for å samle verdifulle ressurser og oppdage alle hemmelighetene som finnes der ute. Du vil treffe andre eventyrere som kan bli dine allierte. De vil du få bruk for siden farene som truer livet i ørkenen er mange, og i kamper trenger du venner.

Alt dette blir ditt eventyr, og det er det som er hjertet i spillet!

«Handlingen er utformet for å belyse viktigheten av godhet og ting som berører hjertene våre», forteller Ishii-san. «I Ever Oasis ligger fokuset på å være sammen med og hjelpe venner. Vi ønsket ikke å skape en helt som klarer alt på egen hånd. Helten i spillet vil støte på mange tilfeller der det er umulig å komme videre uten støtte fra oasens innbyggere.»

Om du vil vite mer om Ishii og hans tanker om Ever Oasis, kan du lese mer her (ekstern lenke med engelsk tekst). Besøk også gjerne den dedikerte spillsiden for mer informasjon om Ever Oasis.