fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendos E3-annonseringer

Nintendo Spotlight E3 2017 er nå over, og her finner du en oppsummering over dagens hovedannonseringer, alle til Nintendo Switch. 

 

Nintendo viste frem store, kommende milepæler for Nintendo Switch-reisen som begynte med lanseringen av konsollen i mars. I sommer fornyer Nintendo sitt engasjement for morsomme flerspillertitler - som kan spilles når som helst, hvor som helst og med hvem som helst - med spennende spill som Splatoon 2, ARMS og Pokkén Tournament DX, den første Pokémon-tittelen til Nintendo Switch. Turneringer i disse tre titlene vil finne sted denne uken i løpet av E3-messen i Los Angeles, som varer frem til den 15. juni. Om du vil følge med på disse turneringene og se spillene i aksjon kan du følge med på http://e3.nintendo.co.uk eller Nintendos Twitch-kanaler.

Senere i år vil Nintendo Switch-eiere få gleden av å utforske fantastiske nye kongeriker med Super Mario Odyssey, Marios første 3D-eventyr i sandkassestil på over 15 år.

Dagens Nintendo Spotlight: E3 2017-video inneholdt nye Nintendo Switch-spill i Yoshi-, Kirby- og Xenoblade Chronicles-seriene, samt nye trailere fra nøkkeltitler som Super Mario Odyssey. Videoen annonserte også utviklingen av Metroid Prime 4 og et nytt rollespill i Pokémon-serien til Nintendo Switch. Nintendo Spotlight: E3 2017 kan sees i sin helhet her: http://e3.nintendo-europe.com

I år vil Nintendo levere en konstant strøm med flotte spill til både Nintendo Switch og Nintendo 3DS-familien, og den største tungvekteren vil være Super Mario Odyssey til Nintendo Switch. I dette spillet vil spillere besøke massive 3D-kongeriker for å samle såkalte «Power Moons» til Marios luftskip, The Odyssey. Kongerikene er fylt med hemmeligheter og overraskelser. Mario kan ikle seg forskjellige kostymer og benytte omgivelsene på mange kreative måter, slik som å styre kjøretøy eller utforske seksjoner som Pixel Mario.

Marios nye partner, Cappy, gir ham nye manøvre som «Cap Throw», «Cap Jump» og «Capture», som gir en fersk vri på den klassiske Super Mario-formelen og definerer dette nye eventyret. Spillet byr også på nye områder som den skyskraperfylte New Donk City.

Tre Super Mario Odyssey amiibo-figurer, Mario, Princess Peach og Bowser i bryllupsklærne sine, vil bli solgt individuelt og som en samlepakke når spillet lanseres den 27. oktober. Disse amiibo-figurene er utstilt på Nintendos E3-stand sammen med to nye amiibo-figurer i Super Mario Collection, Goomba og Koopa Troopa.

Andre kommende spill til Nintendo Switch:

 • Pokkén Tournament DX fra BANDAI NAMCO Entertainment Inc. og The Pokémon Company vil la spillere ta direkte kontroll over de feteste Pokémon-fighterne for å beseire andre Pokémon i arena-kamper. Med nye Pokémon å velge mellom, samt nye støtte-Pokémon, er dette den definitive versjonen av spillet. Pokkén Tournament DX lanseres den 22. september.
 • I Yoshis nye spill vil spillere utforske en svær verden dekorert som et minidiorama. Hvert sidescrollende nivå har den tradisjonelle forsiden, så vel som en bakside hvor spillere kan utforske verdenen fra et annet perspektiv for å finne nye overraskelser. Yoshis nye eventyr starter i 2018.
 • I det første hovedspillet i Kirby-serien til Nintendo Switch kan den vennlige fluffballen rekruttere fiender ved å kaste hjerter på dem og samle sammen et lag med opptil fire karakterer, eller slå seg sammen med opptil tre venner* for å samarbeide. Kirby kan også kombinere kopievnene sine for å skape angrepskombinasjoner som beseirer fiender og løser puslespill. Spillet vil lanseres i 2018.
 • I Xenoblade Chronicles 2, det seneste spillet i den kritikerroste rollespillserien, vil en ny helt søke ut Elysium på en fantastisk reise gjennom en helt ny verden. Spillet lanseres vinteren 2017.
 • I Fire Emblem Warriors fra KOEI TECMO GAMES inntar spillere kontrollen over sine favoritter fra Fire Emblem-serien, slik som Marth, Xander og Corrin (kvinneversjonen), så vel som nye, eksklusive karakterer for spillet. Spillere fyrer av heseblesende manøvre og utnytter den klassiske våpentriangelen på strategiske måter mens de forsøker å beseire horder av fiender i en rekke områder, inkludert noen som er inspirert av velkjente Fire Emblem-miljøer, som Hoshido Castle. Fire Emblem Warriors lanseres i høst til Nintendo Switch, og vil lanseres til New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 2DS XL en gang i framtiden.**

Nintendo Switch vil få sterk tredjepartsstøtte fra noen av de beste utgiverne og utviklerne i industrien. Et utvalg inkluderer:

 • Rocket League® fra Psyonix lar opptil åtte spillere konkurrere i en hektisk hybrid mellom arkadefotball og racing. Nintendo Switch-versjonen av spillet inkluderer eksklusive biler og gjenstander. Spillet lanseres vinteren 2017.
 • Som en godbit til Nintendo-fansen vil utvalgte gjenstander fra The Legend of Zelda-serien dukke opp i Nintendo Switch-versjonen av Bethesdas The Elder Scrolls V: Skyrim® når spillet lanseres i vinter.
 • Mario + Rabbids® Kingdom Battle fra Ubisoft® er en artig blanding mellom Mushroom Kingdom og de respektløse Rabbids. Dette rundebaserte kampspillet kombinerer klassiske Mario-karakterer og de hysterisk morsomme Mario-utkledte Rabbids med artig utforsking og gameplay. Spillet lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 29. august.
 • EA SPORTS™ FIFA 18 på Nintendo Switch er det mest engasjerende, sosiale og autentiske fotballspillet som noensinne har blitt skapt til Nintendo-spillere. Spillet er stappet fullt med innhold og kan spilles når som helst, hvor som helst og med hvem på unike måter når det lanseres den 29. september.

I tillegg til å annonsere Metroid Prime 4 i Nintendo Spotlight: E3 2017-videoen, annonserte Nintendo senere under Nintendo Treehouse: Live at E3-sendingen at et annet klassisk Metroid-eventyr vil vende tilbake, gjenoppbygget fra grunnen av til Nintendo 3DS-familiens konsoller. Metroid: Samus Returns er en moderne gjenskapelse av Game Boy-eventyret Metroid II: Return of Samus fra 1992.

Den intergalaktiske dusørjegeren Samus Arans arsenal har blitt forbedret med nye manøvre og ferdigheter, slik som den mektige «Melee Counter», «360-degree Free Aim Mode» og mystiske «Aeion Abilities». Denne actionfylte, sideskrollende shooteren er helt gjenskapt med engasjerende og innlevende 3D-grafikk og et rikt, stemningsskapende fargeutvalg. Spillet lanseres den 15. september.

Nintendo kom også med flere detaljer om de kommende DLC-pakkene til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De to pakkene er kun tilgjengelig som en del av Expansion Pass. Den første pakken, "The Master Trials", lanseres den 30. juni og den andre pakken, "The Champions' Ballad", kommer vinteren 2017. Nintendo annonserte også kommende amiibo-figurer av de fire Champions fra spillet som lanseres i løpet av vinteren: Goron-kjempen Daruk, den rappkjeftede Revali fra Rito-folket, Zora-prinsessen Mipha og den mektige Gerudo-helten Urbosa vil bli solgt som en samlet pakke.

Ytterligere nyheter, kommentarer og gameplay fra Nintendo Switch- og Nintendo 3DS-spill vil vises live hver dag som en del av Nintendo Treehouse: Live at E3.

Følg med i dagene framover for all den nyeste informasjonen og spennende annonseringer her: http://e3.nintendo.co.uk.

*Ytterligere tilbehør er påkrevd for flerspiller, selges separat.
**Spillet er ikke kompatibelt med Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL eller Nintendo 2DS.

Oppdateringer fra Nintendo Treehouse Live:

 • Super Mario Odyssey får sine egne amiibo-figurer av Mario, Peach og Bowser, og Goomba og Koopa Troopa vil bli lansert som amiibo-figurer i Super Mario Collection.
 • Metroid: Samus Returns, basert på Game Boy-klassikeren med samme navn, kommer til Nintendo 3DS den 15. september. En limited edition som inkluderer en CD med lydsporet ble også vist, men det er ukjent om denne kommer til Europa også. To amiibo-figurer er også avslørt, en av Samus og en av en Metroid.
 • Det første rollespillet i den helsprø Mario & Luigi-serien, som opprinnelig ble lansert til Game Boy Advance, har blitt gjenskapt til Nintendo 3DS-familien, og inneholder ikke bare oppdatert grafikk, men også en ny spillmodus. Den nye tittelen til spillet er Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions.
 • Ytterligere to amiibo-figurer er annonsert, denne gang er det Chrom og Tiki til Fire Emblem Warriors.