fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Den ultimate versjonen av YO-KAI WATCH® 2 lanseres i høst!

Den ultimate versjonen av YO-KAI WATCH® 2 lanseres i høst!

Et overnaturlig eventyr venter deg i YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters.

Den ultimate versjonen av YO-KAI WATCH® 2 er på vei med alt innholdet fra originalversjonene, pluss en stor porsjon med helt nye Yo-kai-rampestreker! Du kan blant annet glede deg til nye oppdrag, nye steder og nye Yo-kai å bli venn med.

Gjør deg klar til den ultimate reisen inn i den mystiske og rampete verdenen til Yo-kai når YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters lanseres til Nintendo 3DS-familien i høst. Dette spillet gir deg hele opplevelsen fra YO-KAI WATCH® 2, men er fullpakket med nye funksjoner og innhold, samt nok spillglede, sjarm og mystikk til å glede både nykommere og eksisterende Yo-kai-fans.

YO-KAI WATCH® 2 er det seneste tilskuddet i YO-KAI WATCH®-serien, og i dette spillet dukker en gruppe med slemme Yo-kai opp i byen Springdale for å stjele Yo-kai Watch og skape kaos for byens innbyggere. Som Nate eller Katie er det opp til deg å stanse de slemme planene mens du utforsker en stor spillverden, blir venn med en fargerik gjeng med Yo-kai og til og med reiser tilbake i tid for å besøke en tidligere versjon av Springdale. Med YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters kan du nyte dette episke eventyret i sin mest definitive og komplette form.

Så gjør deg klar til den dypeste og mest heftige Yo-kai-opplevelsen hittil når YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters lanseres til Nintendo 3DS-familiens konsoller i høst.