fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Er du klar for en ny Splatfest?

Er du klar for en ny Splatfest?

Den neste Splatfesten starter 2. september i Splatoon 2! Og med en ny Splatfest kommer det selvfølgelig også et nytt, tøft spørsmål: hvilken superkraft vil du helst ha – å kunne fly eller være usynlig? 

Eventet sparkes som sagt i gang lørdag den 2. september kl. 15.00 (norsk tid) og avsluttes ett døgn senere. Resultatene vil bli avslørt av Pearl og Marina.

0831 Splatfest sept 17

Har du allerede bestemt deg? Du kan velge en side i spillet akkurat nå! Besøk Inkopolis Square i Splatoon 2, gå til stemmestasjonen, velg en side og hent Splatfest-skjorten din. Splatfest-skjorten er faktisk ganske viktig! Du kan gi den flere egenskaper ved å delta i vanlige Turf Wars, slik at du er allerede er på ditt beste når Spaltfesten begynner, så hva venter du på?

Super Sea Snails vil deles ut etter at resultatene er inne. Hvor mange du får er avhengig av hvordan du klarte deg og om du var på det vinnende laget eller ikke. Du kan bruke Super Sea Snails til å oppgradere utstyret ditt, det eneste du trenger å gjøre er å gå til Murch i Inkopolis Square og snakke litt med ham. Murch er nemlig ganske sugen på Super Sea Snails...

0831 Splatfest sept 17 2

Du vil ikke kunne fly selv om du velger Team Flight, og du vil heller ikke bli usynlig om du blir med i Team Invisible. Det er kun hypotetisk, dessverre... Men lykke til der ute, Inklings!

Gå til den dedikerte spillsiden for å lese mer om Splatoon 2