fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nytt innhold kommer til Splatoon 2!

Nytt innhold kommer til Splatoon 2!

Det fargerike skytespillet vil holde seg superfresht med to gratis oppdateringer. Den første oppdateringen kommer den 24. november, mens den andre ventes i midten av desember.

Nintendo har lovet fansen å holde liv i Splatoon 2 ved å levere nytt innhold etter spillets lansering, og i den forbindelse kommer det nå to gratis oppdateringer. Den første oppdateringen vil legge til nye Battle-baner, en ny bane i Salmon Run, nytt utstyr og nye hår-frisyrer samt mange andre funksjoner. Den andre oppdateringen vil introdusere den hektiske Ranked Battle-modusen Clam Blitz, hvor du skal plukke muslinger og kaste dem i motstanderens korg. Ta en titt på videoen under for å se alle nyhetene!

24. november oppdateringen - nye baner er på vei!

Det vil komme fire nye Battle-baner til Splatoon 2. Først ut er MakoMart, som du ser på bildet under, førstkommende lørdag!

 11232017 S2 update 1

Alle banene vil imidlertid ikke komme rett etter at du har lastet ned oppdateringen. Det vil slippes en og en bane i løpet av de kommende ukene. Den første banen, MakoMart, lanseres den 25. november, tett fulgt av Shellendorf Institute, Walleye Warehouse og Arowana Mall. De to første banene er helt nye, mens Walleye Warehouse og Arowana Mall er to fanfavoritter fra det første spillet.

11232017 S2 update 2

Ny Salmon Run-bane!

Den populære flerspillermodusen Salmon Run vil få en ny bane. Etter at oppdateringen er lastet ned kommer Salmonid Smokeyard til å finnes blant de roterende banene.

11232017 S2 update 3

Denne banen er delt opp i to ulike plattformer som deles av et stort gap. Det finnes heiser som gjør det mulig å komme seg mellom plattformene.

Nytt utstyr!

Cirka 140 nye gjenstander vil legges til i Splatoon 2. Det dreier seg blant annet om nye sko, hodeplagg og klær.

11232017 s2 update 4

Ny musikk!

To nye band har nylig blitt veldig populære i Inkopolis. Punk-bandet Bottom Feeders og det klassiske skolerte avantgarde-bandet Ink Theory vil tilføre nye låter til det allerede musikkfylte spillet.

11232017 s2 update 5

Nye frisyrer!

Når du styler din Inkling kommer du til å kunne velge blant fire hår-frisyrer.

11232017 s2 update 6

Ny amiibo-funksjonalitet!

Bruk en kompatibel amiibo når oppdateringen har kommet for å ta og dele bilder fra Battle-baner, i tillegg til de bildene du kan ta i Inkopolis Square. Du vil også ha muligheten til å legge til morsomme filter.

Høyere level!

Det høyeste mulige nivået har til nå vært 50, men denne oppdateringen vil heve maksimumsnivået til 99. Om spillere snakker med Judd etter at de har nådd nivå 99, vil de få muligheten til å tilbakestille nivåvisningen til Level ★1, slik at de kan fortsette å øke nivået.

Bytt utstyr enklere!

Du kommer til å kunne bytte utstyr mellom kampene i Regular Battle, Ranked Battle og Splatfest Battle (solo) uten at du trenger å gå ut av lobbyen. I Regular Battle så fører dette til at du vil kunne bytte utstyr, men samtidig ha muligheten til å spille videre med de samme spillerne.

Clam Blitz - kommer med den andre oppdateringen i midten av desember!

11232017 S2 update 7

I Clam Blitz får du og andre konkurransetørste Inklings samle på muslinger. Etter at du har plukket opp en musling vil den merkelig nok følge etter deg... Målet er å samle alle muslinger i en korg i nærheten av motstandernes base. Det første laget som når 100 poeng vinner!

11232017 S2 update 8

Det vil imidlertid ikke være så lett, ettersom korgen beskyttes av en barriere som må ødelegges først. Etter at du har samlet sammen ti muslinger vil du få en såkalt Power Clam. Disse ekstra kraftige muslingene kan brukes som et middel for å lettere kunne ødelegge barrieren, så tenk strategisk! Du kan også prøve å stjele konkurrentenes muslinger!