fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Animal Crossing: Pocket Camp er nå ute til smart-enheter!

Animal Crossing: Pocket Camp er nå ute til smart-enheter!

1123 ACPC smallbanner

Det finnes nå et nytt Animal Crossing-spill å spille, men denne gangen kan du kun spille det på mobilen eller nettbrettet ditt. Spillet heter Animal Crossing: Pocket Camp, og finnes både til iOS- og Android-kompatible enheter. Et perfekt spill for alle som liker koselige spill.

Dette er noen av tingene du kan gjøre i spillet:

Skap din egen karakter: Når du starter et nytt liv i Animal Crossing: Pocket Camp kommer du til å bli bedt om å skape din egen, personlige avatar, som du spiller som. Du kan velge mellom å være gutt eller jente, og spesialtilpasse ting som hudfarge, hårfarge og øyenfarge.

Kunst og håndverk: Ved å samle sammen ulike ressurser som frukt og trær kan du lage ting til campingplassen din. Dette inkluderer møbler og interiørgjenstander, med andre ord alt fra sofaer til krukker og planter. Tingene du lager kan du plassere rundt omkring på campingplassen eller i bobiler.

Leaf Tickets: Ved å spille regelmessig kan du få såkalte Leaf Tickets, men du kan også kjøpe dem med virkelige penger. Billettene kan brukes til ulike ting i spillet. De kan for eksempel brukes til å forkorte den tiden det tar å lage en gjenstand, gjøre det lettere å skaffe materialer eller til å komme inn på unike utstillinger for eksklusive bobiler.

Vennskapsnivå: I Animal Crossing: Pocket Camp kan du chatte med dyrevennene dine eller oppfylle ønskene deres for å øke vennskapsnivået mellom dere. Om vennskapet blir sterkere, eller om du dekorerer campingplassen med noen av favorittgjenstandene til et dyr, så vil hun eller han komme på besøk.

1123 AnimalCrossingPocketCamp Camp 01

Venner av alle slag: Noen av vennene dine i Animal Crossing: Pocket Camp kommer imidlertid ikke til å ha pels eller fjær. Du kan nemlig sende din spiller-ID til virkelige venner, som også eier spillet på en smart-enhet, så vil de også stikke innom av og til. Du kan kjøpe eller selge ting som spares i markedskassen din. 

Tikk takk: Akkurat som i tidligere Animal Crossing-spill, så går tiden like fort som i det virkelige livet! Landskapet i spillet vil endre seg i takt med at det blir morgen, dag, kveld og natt, og ulike dyrevenner vil kunne dukke opp!

Kart over området: Animal Crossing Pocket Camp er fylt med steder som du kan besøke og utforske. Reis til en strand, skog, elv eller øy i nærheten med bobilen din.

Markedsplass: Markedsplassen er fylt med butikker som drives av kjente Animal Crossing-karakterer som Timmy, Tommy og The Able Sisters. De ulike butikkene på markedsplassen tilbyr ting som møbler og klesplagg. Utvalget vil endre seg, så besøk gjerne butikken ofte!

OK Motors: Ta turen til OK Motors for å fikse på bobilen din. Du kan for eksempel be om å få en ny farge. Mulighetene er mange, og valget er ditt!

1123 AnimalCrossingPocketCamp Camp 02

Campinglivet blir aldri kjedelig: I tillegg til alle de morsomme tingene som du kan gjøre i spillet, så vil Animal Crossing: Pocket Camp by på sesongbaserte begivenheter for å holde opplevelsen frisk og overraskende. Nye oppdateringer vil også tilføre unike møbler og klær som kun vil være tilgjengelige i en begrenset periode. Disse hendelsene og oppdateringene vil komme løpende. 

Om du vil vite enda mer om spillet kan du ta en titt på den internasjonale siden for spillet. Den finner du her: https://ac-pocketcamp.com

©2017 Nintendo