fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Vinneren av den ultimate amiibo-konkurransen!

Vinneren av den ultimate amiibo-konkurransen!

Vi har kåret vinneren av den ultimate amiibo-konkurransen, som ble holdt i forbindelse med KidsExpo og SpillExpo i november, og kan med glede annonsere at vinneren er elleve år gamle Daniel Ubostad Carlsen fra Kjeller.

Daniel stikker av med den gjeve premien som består av ett eksemplar av ALLE amiibo som har blitt lansert i Norge, nærmere 150 amiibo-figurer.

For å delta i konkurransen måtte de besøkende på messene svare på to spørsmål. Det første spørsmålet var: Hvilken konsoll kan Super Mario Odyssey spilles på? Riktig svar er selvsagt Nintendos nye vidunderbarn, Nintendo Switch.

Med spørsmål nummer to ville vi ha svar på hvilken av de følgende amiibo-seriene som kom ut først: Super Smash Bros. Collection, Super Mario Collection eller The Legend of Zelda Collection? Riktig svar er Super Smash Bros. Collection, som ble lansert den 28. november 2014. 

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen og som besøkte oss på KidsExpo og SpillExpo!

Vi stilte den lykkelige vinneren fem kjappe spørsmål:

Hvordan føles det å ha vunnet denne konkurransen? 

Det føles nydelig!!! Jeg har en happy følelse i kroppen og har gledet meg kjempemye til de skulle komme.

7Et herlig øyeblikksbilde av Daniel og lillesøsteren Camilla når den gigantiske pakken med alle figurene ble levert. 

Har du noen amiibo-figurer fra før, og i så fall, hvilke figurer har du?

Jeg har Wolf Link med Midna på ryggen. Jeg ønsket meg den veldig mye for å bruke den i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Pappa fant den ikke her i Lillestrøm, men bestemor kjøpte den til meg i Bodø og tok den med hit når hun var på besøk.

Hvilket Nintendo-spill liker du best og hvorfor?

ALLE!!! Spiller mye Zelda og Mario. Nå har jeg både Wii U og Nintendo Switch, men jeg spiller mest på Nintendo Switch. Til jul ønsker jeg meg flere spill og en Pro-kontroller.

Premien består av nesten 150 amiibo-figurer, har du noen spesielle planer for dem? 

Vi skal kjøpe hyller og stille de ut i stua, har jeg bestemt! Og mamma og pappa er enige. Alle vennene mine skal få komme og se, og så kan vi spille sammen. 

3Daniel (til venstre) og bestevennen Oscar. De søte linselusene helt til venstre på bildet er lillesøsteren Camilla og bestevenninnen hennes, Selma. 

Og med det kan vi vel trygt si at julen kom tidlig til familien Carlsen i Kjeller. God adventstid til dere alle - og happy gaming!