fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Game Awards

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble nattens store vinner under spillbransjens mest prestisjefylte prisutdeling, The Game Awards, med prisen for «årets beste spill»!

Breath of the Wild vant også i kategoriene «beste spillregi» og «beste action/eventyr», mens Super Mario Odyssey vant prisen for «årets beste familiespill». Metroid: Samus Returns ble også kåret til det «beste håndholdte spillet». Totalt fem flotte priser til Nintendo, altså!

The Game Awards handler imidlertid ikke bare om priser, men også om nyheter og annonseringer av kommende spill. Nintendo viste blant annet frem en ny trailer som avslørte at Bayonetta 3 er under utvikling, eksklusivt til Nintendo Switch. Nintendo annonserte også at det tidligere utgitte Bayonetta 2 kommer til Nintendo Switch den 16. februar neste år, og med på kjøpet får du en digital nedlastingskode til det første Bayonetta-spillet. Men ikke nok med det! Det vil også komme en superlekker spesialutgave i butikk - sjekk bildet nedenfor!

1208 CI NSwitch Bayonetta2 SpecialEdition enGB

Zelda-fans kan også glede seg over at den andre DLC-pakken til Breath of the Wild, kalt The Champions’ Ballad, er ute nå! Perfekt for fans som har lyst til å begi seg ut på et nytt eventyr med en ny handling. The Champions’ Ballad er den andre store delen av spillets Expansion Pass, og med den får du, som tidligere nevnt, tilgang til et nytt, stort eventyr med nye utfordringer samt mer informasjon om «The Champions». Du vil også få en motorsykkel kalt Master Cycle Zero, som vil ta deg raskt gjennom landskapet i Hyrule.

1208 The Champions Ballad DLC Pack 2

Besøk den offisielle nettsiden til The Game Awards om du vil ha mer informasjon om prisutdelingen.