fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!

Skap, spill og oppdag med Nintendo Labo!

Oppdag en ny måte å spille på når Nintendo Labo lanseres i Norge den 27. april

Nintendo har presentert en ny satsing på interaktive leketøy kalt Nintendo Labo. Nintendo Labo brukes sammen med Nintendo Switch for å skape morsomme opplevelser. For å forstå hva dette dreier seg om ber vi deg, om du ikke allerede ha gjort det, om å ta en titt på videoen under.

Inspirert av Nintendos historie, som er forankret i innovative underholdnings- og gameplay-opplevelser, viderefører Nintendo Labo selskapets mål om å spre glede til kundene sine. Med Nintendo Labo-pakkene kan kreative sjeler på tvers av generasjoner forvandle modulære papplater – spesielt designet for å brukes sammen med Nintendo Switch og dens medfølgende Joy-Con-kontrollere – til interaktive kreasjoner kalt Toy-Con. Hver Toy-Con vekkes til live når den kombineres med Nintendo Switch. Du kan for eksempel lage en motorsykkel eller en robot, og mens du lager nye kreasjoner vil du oppdage hvordan teknologien fungerer og til og med finne nye måter å leke på med hver Toy-Con.

Bygg din egen motorsykkel ved å sette sammen et fungerende ratt med en Joy-Con i hver side av rattet og Nintendo Switch-konsollen i midten. Deretter kan du trykke på tenningsknappen, vri om høyre håndtak for å aktivere akseleratoren og se eventyret ditt utfolde seg på Nintendo Switch-skjermen, mens du kjører mot nye destinasjoner.

Du kan også lage et piano med 13 tangenter som vil bringe de musikalske melodiene dine til live så snart Nintendo Switch-konsollen og den høyre Joy-Con-kontrolleren er satt inn. Når du spiller vil det infrarøde bevegelseskameraet i den høyre Joy-Con-kontrolleren oppdage hvilke tangenter du trykker på og spille noten gjennom konsollens innebygde høyttalere.

Vårt mål er å få alle som prøver Nintendos produkter til å smile,” forteller Satoru Shibata, Nintendo of Europes president. «Nintendo Labo inviterer alle med et kreativt sinn og et lekent hjerte til å lage, spille og oppdage nye ting sammen med Nintendo Switch-konsollen sin. Jeg håper at mange vil ha stor glede av å lage disse kreasjonene sammen med sine familiemedlemmer, med store smil i ansiktene

Med Nintendo Labo er det å lage og oppdage like gøy som å spille. Toy-Con-kreasjonene byr spennende utfordringer og varierende grader av kompleksitet, så hver kreasjon er en unik opplevelse. Det er ekstra moro å lage Toy-Con sammen med venner og familie, ettersom man kan samarbeide og dele opplevelsen. Når kreasjonen er ferdig kan du tilpasse den med dine egne fargestifter, klistremerker og maling for å gi den en personlig følelse – her er det kun fantasien som setter grensene! Et spesielt sett som inneholder morsomme sjablonger, klistremerker og farget teip vil også være tilgjengelig fra den 27. april, klikk her for å ta en titt på det!

Nintendo Labo lanseres i Europa den 27. april med to pakker: Variety Kit og Robot Kit. Begge pakkene inneholder alt du trenger for å bringe dine Toy-Con til live, inkludert byggematerialer og relevant Nintendo Switch-programvare. Du vil verken trenge saks eller lim.

Variety Kit

  variety kit

Med denne pakken kan du lage mange forskjellige Toy-Con, inkludert en radiostyrt bil, fiskestang, motorsykkel, hus og piano.

  • Toy-Con Radiostyrt bil: Sett høyre og venstre Joy-Con inn i din nybygde radiostyrte bil og kontroller bevegelsene ved å bruke berøringskontrollene til Nintendo Switch-konsollen. HD Rumble-funksjonen i Joy-Con-kontrollerne vil skape vibrasjoner som beveger bilen i den retningen du ønsker. Materialer til å bygge to radiostyrte biler er inkludert.
  • Toy-Con Fiskestang: Sett sammen en fiskestang med en roterende snelle og et snøre som er festet til en boks som holder Nintendo Switch-konsollen. Fang eksotiske fisker som vises på Nintendo Switch-skjermen ved å bevege fiskestangen og bruke snellen til å senke kroken. Når du kjenner vibrasjonene fra Joy-Con-kontrolleren, som er satt inn i snella, vet du at det er på tide å dra opp fisken. Dra snøret raskt inn og trekk fiskestangen oppover for å prøve å dra inn fangsten!
  • Toy-Con Hus: Ved å sette forskjellige sammensatte blokker inn i sidene og i bunnen av huset, kan du kommunisere, mate og spille spill sammen med en søt skapning på Nintendo Switch-skjermen. Formen til de ulike blokkene registreres av det infrarøde kameraet til den høyre Joy-Con-kontrolleren, som er plassert på toppen av huset.
  • Toy-Con Motorsykkel: Sett sammen et ratt og plasser Joy-Con-kontrollerne på hver side for å kjøre en motorsykkel på Nintendo Switch-skjermen. Trykk på tenningsknappen for å starte motoren, vri på høyre håndtak for å aktivere gasspjeldet og len deg fra side til side for å kontrollere motorsykkelen.
  • Toy-Con Piano: Etter å ha montert et vakkert utformet piano med 13 tangenter og satt inn Nintendo Switch-konsollen og Joy-Con-kontrollerne, kan du skape din egen musikk ved å trykke på forskjellige tangenter.

Robot Kit

  robot kit

  • Toy-Con Robot: Skap en robotdrakt og sett Joy-Con-kontrollerne inn i drakten for å ta kontroll over roboten som vises på tv-skjermen. Oppdag mange ulike måter å spille på, som for eksempel Robot Mode hvor du kan ødelegge bygninger og ufoer.

NB! Vennligst merk deg at Toy-Con-pakkene ikke inneholder en Nintendo Switch-konsoll og Joy-Con-kontrollere.