fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Vinn en Nintendo Classic Mini: SNES!

Vinn en Nintendo Classic Mini: SNES!

Vi har en ny facebook-konkurranse på gang! Vinn en Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System og reis tilbake til 90-tallet med tidløse spillklassikere!

NB! Denne konkurransen er nå avsluttet! Den heldige vinneren er: Mons Johannes Ensrudhagen. Vi gratulerer Mons og ønsker ham god tur tilbake til 90-tallet! Tusen takk til alle som deltok i denne konkurransen! 

Miniversjonen av den klassiske Super Nintendo-konsollen kommer med to håndkontrollere og 21 forhåndsinstallerte spill, inkludert det aldri tidligere lanserte Star Fox 2!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å besøke facebook-siden vår, like det dedikerte innlegget og fortelle oss hvem du vil helst ta turen tilbake til 90-tallet med dersom du vinner?  

Klikk her for å lese mer om Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System!

Konkurransen avsluttes mandag den 19. februar kl. 12.00!

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen. 

  • For å delta i konkurransen må du: like konkurransen på facebook og svare på spørsmålet i konkurransen. Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.
  • Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen.
  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
  • Vi trekker én vinner. Vinneren velges tilfeldig ut av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages.
  • Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell premieskatt betales av vinneren.
  • Vinnerne blir kontaktet direkte via facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart.

Viktig! Facebook introduserer for tiden nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!

Til konkurransen >