fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Ny Splatfest i Splatoon 2!

Det er duket for en ny Splatfest i Splatoon 2 lørdag den 10. februar.

Det neste Splatfest-temaet har blitt annonsert, og det er litt av et dilemma… Spørsmålet er nemlig: Hvordan liker du hamburgeren din? Med eller uten syltet agurk?

0902 NSwitch Splatoon2 NewsImage SplatfestGherks

Eventet starter lørdag kl. 15.00 og slutter til samme tid på søndag. Resultatene vil som vanlig bli avslørt av Pearl og Marina like etter at eventet er over.

Ikke glem at du kan ta videoopptak i Splatoon 2 ved å holde nede Capture-knappen på Nintendo Switch, og siden dele de mest fantastiske øyeblikkene dine med andre i sosiale medier!*

Her kommer svar på noen ofte stilte spørsmål: 

Hvordan kan jeg være med?

Gå til stemmestasjonen i Inkopolis Square i Splatoon 2 på Nintendo Switch, velg deretter en side og plukk opp Splatfest-skjorten din for å bli med på moroa!

Hvordan kan jeg forberede meg?

Ved å hente t-skjorten din! Splatfest-skjorten er faktisk ganske viktig! Du kan oppgradere den og gi den flere egenskaper ved å delta i vanlige Turf Wars, slik at du er allerede er på ditt beste når Spaltfesten begynner... så hva venter du på?

Hva den beste måten å spille på?

Det er helt opp til deg! Du kan selvsagt spille i tv-modus, men du kan også splætte i både bordmodus og håndholdt modus dersom noen andre vil bruke tv-en.

Hva har jeg å tjene på dette?

Super Sea Snails vil deles ut etter at resultatene er inne. Hvor mange du får er avhengig av hvordan du klarte deg og om du var på det vinnende laget eller ikke. Du kan bruke Super Sea Snails til å oppgradere utstyret ditt, det eneste du trenger å gjøre er å gå til Murch i Inkopolis Square og snakke litt med ham. Murch er nemlig ganske sugen på Super Sea Snails...

Vi ses på lørdag, Inklings! Stay fresh og SplatOn!

Psst! Har du nettopp skaffet deg Splatoon 2? Klikk her for å besøke den offisielle siden hvor du kan lese mer om dette fargerike spillet!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!

*Videoopptak er tilgjengelig for konsoller som har systemversjonen 4.0.0 eller senere versjoner. For å kunne laste opp spillvideoer må en Nintendo Account være linket til Nintendo Switch-brukeren.