fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Flere måter å skape, spille og oppdage på med Nintendo Labo.

Flere måter å skape, spille og oppdage på med Nintendo Labo.

Tre nye videoer gir deg flere detaljer om de to første Nintendo Labo-pakkene, Variety Kit og Robot Kit!

Toy-Con Garage er en ny og spennende modus som er inkludert i programvaren til de to første Nintendo Labo-pakkene. Denne modusen viser, på en morsom måte, hvordan du kan sette sammen deler på andre måter enn i grunninstruksjonene. Test ulike kombinasjoner og oppdag nye måter å spille på!

I tillegg til Toy-Con Garage, tilbyr Toy-Con-kreasjonene flere morsomme måter å skape, spille og oppdage på.

Variety Kit


  • Toy-Con Piano: Etter å ha satt sammen et piano med 13 tangenter, kan du spille inn dine egne låter og siden spille dem høyt for dine største fans. Eksperimenter med ulike lyder og toner for å lage noe helt unikt – som en sang som kun består av kattelyder!
  • Toy-Con Motorbike: Kjør motorsykkelen din gjennom ulike baner, konkurrer mot datastyrte motstandere og saml ballonger i ulendte terreng. Du kan til og med skape dine egne baner.
  • Toy-Con Fishing Rod: Det finnes mange eksotiske fisker å oppdage, og noen av dypvannsfiskene er veldig vanskelige å fange. Du kan vise frem alle fiskene du har fanget i et akvarium og til og med skape egne fisker.
  • Toy-Con House: Bli venn med den søte skapningen som lever i Toy-Con-huset og oppdag ulike måter å leke med den via Nintendo Switch-skjermen. Det finnes mye å oppdage her, inkludert gruvevognløp, bowling og tauhopping.
  • Toy-Con RC Car: Den radiostyrte bilen tilbyr mange ulike muligheter som kommer til å overraske deg. I Variety Kit-pakken finnes det nok materiale til å bygge to Toy-Con RC-biler. Dette innebærer at du og en venn kan spille sammen, blant annet gjennom å prøve å slå hverandre ut i en «sumo challenge». Dere kan også sette opp en hinderbane og konkurrere på den. Gjennom å skape en bane med de medfølgende refleksklistremerkene kan du også få bilen til å kjøre av seg selv, takket være det infrarøde bevegelseskameraet i den høyre Joy-Con-kontrolleren.

Robot Kit

  • Med denne pakken kan du bygge din egen Toy-Con-robotdrakt og ta kontroll over en gigantisk robot i det tilhørende spillet. Fullfør utfordringer og knus gjenstander for å låse opp nye, kraftige evner.  
  • Utfordr en venn som også har et Robot Kit.
  • Nintendo Labo oppfordrer spillere til å bruke fantasien og kreativiteten sin, noe som innebærer at du kan tilpasse robotdrakten din og dermed oppgradere roboten i spillet.

Les mer om Nintendo Labo