fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Oppdatering fra Squid Research Lab – nye amiibo-figurer, baner og våpen er på vei til Splatoon 2!

Oppdatering fra Squid Research Lab – nye amiibo-figurer, baner og våpen er på vei til Splatoon 2!

Kaller alle Inklings! Det er på tide med en ny oppdatering fra vårt team av hengivne forskere ved Squid Research Lab.

«Off the Hook»-amiibo

Senere i år vil du kunne sette tentaklene dine på nye amiibo-figurer av Pearl og Marina, den kule og dynamiske duoen fra Inkopolis News!

 0219 PearlMarina amiibo

amiibo-figurene av Pearl og Marina vil ha en realistisk blekksprutlignende tekstur, og selvsagt de berømte, flytende hårfrisyrene! Forskerne våre holder imidlertid fortsatt på med de siste detaljene, så vi kommer med en ny oppdatering så snart vi har fått mer info.

Nye baner er på vei!

Goby Arena er en splitter ny scene satt i en basketballbane. En topp moderne stadion med alt fra store monitorer og VIP-plasser til en suvenir-butikk.

 0219 Goby Arena

Det er en korg på hver ende av banen, og om dere klarer å få kontroll over begge korgene, så vil dere få en stor strategisk fordel! Goby Arena vil bli lagt til i Splatoon 2 snart, og flere baner er på vei!

Flere våpen!

Takket være de fire blekksprutende munnstykkene til det nye våpenet «Dark Tetra Dualies» kan du utføre opptil fire unnvikende, rullende manøvere på rad, og du kan til og med skyte mens du ruller!

 0219 Dark Tetra Dualies

Dette våpenet, som straks kommer til Splatoon 2, er bare ett våpen i en lang rekke med nye våpen som legges til regelmessig. Ta turen innom Sheldon på Ammo Knights for å holde deg oppdatert!

Vi splattes! Stay Fresh og alt det der...

Les mer om Splatoon 2 til Nintendo Switch her! 

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!