fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • En gratis oppdatering til Super Mario Odyssey er ute nå!

En gratis oppdatering til Super Mario Odyssey er ute nå!

Oppdateringen inkluderer et nytt minispill kalt Balloon World samt nye antrekk og Snapshot-filtre.

Fra og med i dag kan du laste ned en gratis oppdatering til Super Mario Odyssey som legger til et nytt minispill kalt Balloon World, nye antrekk til Mario og to nye filtre som kan brukes når du tar bilder i Snapshot Mode.

Balloon World vil bli tilgjengelig så snart du har fullført hovedoppdraget i Super Mario Odyssey og lastet ned den nye oppdateringen. Alt du trenger å gjøre for å komme igang er å finne og snakke med Luigi i hvert rike. Balloon World byr på to spillmoduser hvor det gjelder å gjemme sine egne ballonger samt finne ballonger som andre spillere har gjemt i løpet av en viss tid. Du kan klatre høyere opp på rangstigen både ved å finne gjemte ballonger og ved å gjemme ballonger godt. Atmosfæren i Balloon World vil endre seg for hvert rike. Du vil for eksempel kunne se at det regner i New Donk City om dagen og at solen går ned i Tostarena.

0222 SMO new outfits

Den nye oppdateringen vil også tilføre tre nye antrekk, som er designet for å gi Mario et helt nytt utseende, og to nye Snapshot-filtre kalt «Coin» og «Neon». Flere antrekk vil også legges til i fremtiden, så følg med oss i sosiale medier for mer informasjon.

Les mer om Super Mario Odyssey til Nintendo Switch her!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!