fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nyheter fra Nintendo Direct

Super Smash Bros.-serien kommer til Nintendo Switch i 2018! Den nyeste Nintendo Direct-presentasjonen viser fram mange kommende spill til Nintendo Switch og Nintendo 3DS-familien.

I den nyeste Nintendo Direct-presentasjonen annonserte Nintendo at Super Smash Bros.-serien kommer eksklusivt til Nintendo Switch i år. Presentasjonen viste også frem over et dusin kommende spill, både til Nintendo Switch-konsollen og Nintendo 3DS-familiens konsoller, hvorav mange av spillene kommer fra tredjepartsutviklere som SQUARE ENIX, Capcom, Grasshopper Manufacture, From Software og Ubisoft.

Nintendo Switch

 • Nyheter om Super Smash Bros.-serien: Super Smash Bros.-serien kommer til Nintendo Switch i 2018. Teaser-traileren viste frem gjenkjennelige fjes som Mario, Link og Inklings fra Splatoon-serien.
 • En ny solomodusutvidelse kommer til Splatoon 2: Den første betalte DLC-pakken kommer til Splatoon 2 i sommer. Splatoon 2: Octo Expansion gir deg en heftig, ny solomodus som lar deg spille som den nye karakteren Agent 8, en «Octoling» som har mistet hukommelsen. Den nye solomodusen inneholder 80 oppdrag, så vel som nye historier som avslører mer om kjente karakterer. Spillere som fullfører Octo Expansion-kampanjen vil låse opp muligheten til å spille som Octolings i flerspillerkamper. Splatoon 2: Octo Expansion lanseres i sommer, men spillere kan kjøpe Octo Expansion Pass via Nintendo eShop allerede i dag og umiddelbart få Octo-tematisert utstyr i spillet som kan brukes med en gang. (Fullversjonen av spillet er påkrevd for å kunne bruke DLC.)
 • En stor Splatoon 2-oppdatering: Men før det, i april, vil Splatoon 2 få en stor, gratis oppdatering (versjon 3.0) som inneholder over 100 nye plagg, flere nye arenaer som kommer i løpet av våren (Piranha Pit, Camp Triggerfish og Wahoo World) samt den nye rangeringen Rank X. Dette er den mest ekstreme rangeringen hittil, til og med høyere enn S+!
 • Splatoon European Championship-livestream: Etter månedsvis med intens online- og offline-splatting gjennom 2017 vil de beste Splatoon 2-lagene rundt om i Europa innta hovedscenen på Polymanga i Sveits for å kjempe i Splatoon European Championship den 31. mars. I tillegg til turneringen vil Polymanga holde en spesiell, virtuell konsert med Pearl og Marina, spillets popidol-duo «Off the Hook». Fans kan se turneringens spennende avslutning, så vel som Off the Hook-konserten, via  en livestream på Nintendos Twitch- og YouTube-kanaler.
 • Mario Tennis Aces: Fyr løs et arsenal med slag og strategier i en all-out tenniskamp med venner, familie og fan-favorittene dine fra Mushroom Kingdom. Med opptil fire spillere lokalt (ytterligere tilbehør kreves, selges separat) og online* flerspiller, samt en historiemodus som til og med inkluderer kreative bosskamper, er Mario Tennis Aces et av de mest robuste sportsspillene med Mario i hovedrollen hittil. Det intuitive og dype gameplayet åpner opp for spennende konkurranser i stuen, eller egentlig hvor som helst takket være Switch-konsollen. I Swing Mode kan spillere bruke Joy-Con-kontrollerne som en tennisracket og svinge dem for å gjenskape svingene i spillet. Mario Tennis Aces lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 22. juni.
 • Mario Tennis Aces Pre-Launch Online Tournament: Flere detaljer avsløres senere, men en gratis demo av Mario Tennis Aces kommer snart. I en begrenset periode kan spillere prøve seg på turneringskamper online* i spillet før det lanseres. For å delta er det bare å laste ned demoen via Nintendo eShop på Nintendo Switch når den lanseres.
 • Kirby Star Allies: Kirby kommer til Nintendo Switch for første gang i neste uke! Mens spillere jobber seg gjennom det robuste eventyret vil de nå drømmesteder hvor fanfavoritter fra tidligere spill i serien kan bli Kirbys Dream Friends. Flere Dream Friends vil komme til spillet via gratis oppdateringer i fremtiden. Den første oppdateringen kommer den 28. mars og introduserer de klassiske karakterene Marx og Gooey, samt karaktersettet “Rick & Kine & Coo” i spillet. Kirby Star Allies lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 16. mars. En gratis demo er tilgjengelig via Nintendo eShop nå.
 • Octopath Traveler: Produsenten Masashi Takahashi fra SQUARE ENIX avslørte nye detaljer om det kommende rollespillet, som at Octopath Traveler er det endelige navnet, to nye hovedkarakterer (Tressa the Merchant og Alfyn the Apothecary) og muligheten til å utstyre hver karakter med flere jobber til bruk i kamp. Octopath Traveler lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 13. juli. En samlerutgave av spillet kalt Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition, som inkluderer en stilig utbrettsbok, et nyttig kart til eventyret og en kopi av en mynt som brukes som valuta i spillet, lanseres samme dag.
 • Captain Toad: Treasure Tracker ble opprinnelig lansert til Wii U og kommer nå til Nintendo Switch. Denne nye versjonen inkluderer nye nivåer basert på de forskjellige kongerikene i Super Mario Odyssey. I tillegg kan spillere slå seg sammen med en venn eller et familiemedlem ved å dele et par Joy-Con-kontrollere; den ene spilleren kontrollerer Captain Toad mens den andre er støttespiller med handlinger som å kaste turnips på fiender. Captain Toad: Treasure Tracker lanseres til Nintendo Switch den 13. juli. En Nintendo 3DS-versjon av spillet, som inkluderer stereoskopisk 3D og pekeskjermkontroll, lanseres også samme dag.
 • Crash Bandicoot skaper furore på Nintendo Switch: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, som inkluderer gjenskapte versjoner av de første tre Crash Bandicoot-spillene, lanseres til Nintendo Switch den 10. juli.
 • Okami HD: Den smellvakre og eteriske gjenskapelsen av det klassiske actioneventyret Okami kommer til Nintendo Switch. Nintendo Switch-versjonen av spillet vil utnytte pekeskjermen i håndholdt modus eller bevegelseskontrollen i Joy-Con-kontrollerne i tv- og bordmodus for å kontrollere Celestial Brush til å beseire fiender og løse puslespill. Okami HD lanseres til Nintendo Switch via Nintendo eShop i sommer.
 • South Park: The Fractured But Whole: South Park-gjengen er tilbake i et ekstremt fornærmende, superheltbasert rollespilleventyr, og med Nintendo Switch kan du nå ta turen innom South Park når som helst og hvor som helst. I tillegg til hovedspillet er alt av ekstrainnhold også tilgjengelig for kjøp. South Park: The Fractured But Whole lanseres til Nintendo Switch den 24. april.
 • Sushi Striker: The Way of Sushido ble opprinnelig annonsert til Nintendo 3DS på fjorårets E3-messe, men kommer nå også til Nintendo Switch! I dette actionpuslespillet finner du deg selv foran rullebåndsushi og må meske i deg for å matche tallerkener som kastes på motstanderne dine. Det grunnleggende er enkelt, men gameplayet er dypt... og smakfullt! I spillets flerspillermodus kan du til og med konkurrere lokalt eller online* mot andre spillere i intense kamper. Sushi Striker: The Way of Sushido lanseres til både Nintendo Switch og Nintendo 3DS den 8. juni.
 • DARK SOULS: REMASTERED: Gjenskapelsen av den sjangerdefinerende og elskede originalen DARK SOULS lanseres til Nintendo Switch den 25. mai. Samme dag vil en amiibo-figur basert på Solaire of Astora også lanseres. Ved å lese inn amiibo-figuren vil den populære gesten “Praise the Sun” kunne brukes fra starten av. (Gesten kan også låses opp gjennom spillets gang.) Spillere som ønsker å gi DARK SOULS et forsøk kan bli med på en nettverkstest. Denne testen lanseres via Nintendo eShop, er helt gratis, og lar deg laste ned og prøve en del av DARK SOULS: REMASTERED før spillets lansering for å teste gameplayet og unike onlinefunksjoner. Flere detaljer om nettverkstesten kommer senere.
 • Travis Strikes Again: No More Heroes: Når Travis Touchdown forviller seg inn i spillverdenen går han helt amok av episke proporsjoner. Den seneste tittelen i kult-klassikerserien No More Heroes inneholder totalt syv spilltitler, inkludert et actionspill, et racingspill og et puslespill. Ved å bruke en Joy-Con-kontroller hver kan to spillere slå seg sammen for litt samarbeidende flerspilleraction. Travis Strikes Again: No More Heroes lanseres eksklusivt til Nintendo Switch i år.
 • Little Nightmares: Complete Edition: Fra den prisbelønte utvikleren Tarsier Studios kommer Little Nightmares, et sjarmerende og skremmende plattformeventyr med puslespillelementer. Complete Edition inneholder de to grøssende historiene til Six og The Runaway Kid i én pakke. Du kan til og med lese inn amiibo-figuren av PAC-MAN (selges separat) for å låse opp Pakku Mask når du spiller. Little Nightmares: Complete Edition lanseres den 18. mai.
 • UNDERTALE: Det millionselgende rollespillet hvor ingen trenger å dø kommer til Nintendo Switch! Detaljer om lanseringen kommer senere.
 • Hyrule Warriors: Definitive Edition: Den definitive versjonen av Hyrule Warriors bringer sammen dusinvis av karakterer fra The Legend of Zelda-serien i et heseblesende actionspill. Spillet lanseres til Nintendo Switch den 18. mai.
 • ARMS Testpunch: En ny og global Testpunch av ARMS, som lar Nintendo Switch-eiere prøve utvalgte spillmoduser gratis, vil kjøres i tre dager fra og med 31. mars. For å delta trenger du bare å laste ned Testpunch via Nintendo eShop på Nintendo Switch.

Nintendo 3DS

 • WarioWare Gold: Den hektiske WarioWare-serien er tilbake, og for første gang på Nintendo 3DS! Med 300 lynkjappe mikrospill - både klassikere og nykommere - som kan kontrolleres ved å trykke på knapper, vende på konsollen, trykke på pekeskjermen eller bruke mikrofonen, er WarioWare Gold det største spillet i serien, og for første gang snakker karakterene i spillet. WarioWare Gold lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS-familien den 27. juli.
 • Luigi’s Mansion: Det originale Luigi’s Mansion, som var et av lanseringsspillene til Nintendo GameCube i 2002, kommer nå til Nintendo 3DS. Denne gjenskapelsen har et oppdatert utseende og nye funksjoner, slik som et kart på den nederste skjermen og et Boss Rush-modus. Luigi’s Mansion lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS-familien i år.
 • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey: På samme måte som fjorårets Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions er dette nye Nintendo 3DS-spillet en gjenskapelse av det klassiske rollespilleventyret med Mario og Luigi. Denne gangen kan fans gjenoppdage (eller spille for første gang) Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story, et av de mest kritikerroste spillene i Mario & Luigi-serien, med ny grafikk og en ny modus som forteller historien bak kulissene om Bowser Jr.
  Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey lanseres eksklusivt til Nintendo 3DS-familien i 2019.
 • Dillon’s Dead-Heat Breakers: Action møter Tower Defence i Dillon’s Dead-Heat Breakers. I dette helt nye spillet inntar spillere rollen til beltedyret Dillon, som slår seg sammen med en dyreversjon av Mii-karakterene deres for å stanse fiender samt redde det postapokalyptiske grenselandet. Dillon’s Dead-Heat Breakers lanseres både i butikk og via Nintendo eShop i Europa på Nintendo 3DS den 25. mai.
 • Detective Pikachu: Det nye detektiveventyret med den selvutnevnte “mesterdetektiven” Pikachu, så vel som en ekstra stor amiibo-figur av Detective Pikachu, lanseres den 23. mars. (Spillet kan kun spilles i 2D.)

*En Nintendo Account er påkrevd. Onlinetjenester og funksjoner, inkludert gameplay, er gratis fram til betalingstjenesten Nintendo Switch Online Service lanseres i september 2018.

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!