fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny videoserie om Toy-Con Garage-modusen til Nintendo Labo!

Ny videoserie om Toy-Con Garage-modusen til Nintendo Labo!

Se den første videoen i serien som viser deg hvordan du kan bruke ulike input- og output-valg, kalt «noder» til å skape nye, spennende opplevelser.

Nintendo avslører flere detaljer om Toy-Con Garage-modusen, en oppfinnsom funksjon som følger med programvaren til hvert Nintendo Labo-sett*. Toy-Con Garage introduserer grunnleggende teknologiske prinsipper på en morsom og tilgjengelig måte, som lar Nintendo Labo-eiere bruke ulike input- og output-valg for å skape nye måter å spille på.

 

Toy-Con Garage-modusen inkluderer, som tidligere nevnt, ulike input- og output-valg** kalt «noder». Input-noder inkluderer handlinger som knappetrykk eller bevegelser, mens output-noder omfatter reaksjoner som lydeffekter eller vibrasjoner. I tillegg finnes det også spesielle noder kalt «mellom-noder» som gjør at du kan benytte deg av nyttige tellere og tidtakere.

  • En input-node kan for eksempel være å riste en Joy-Con forsiktig, en mellom-node kan være et bestemt antall rist og en output-node kan utløse en lydeffekt eller et blinkende lys når de to foregående handlingene oppstår.
  • Ved å kombinere ulike input- og output-alternativer med ulike Toy-Con-prosjekter kan du oppdage spennene resultater. Du kan for eksempel styre en Toy-Con-bil med Toy-Con-fiskestangen eller bruke Toy-Con-motorsykkelen som et instrument. Du kan til og med skape dine egne Toy-Con-kreasjoner ved å bruke vanlige materialer du finner rundt omkring i huset.
  • Med en rekke input-, output- og mellom-noder å velge imellom, er det gøy å eksperimentere med enkle, betingede uttalelser (som f.eks. «hvis du gjør dette, så skjer dette») for å skape nye opplevelser.

Nintendo Labo er en ny serie med interaktive opplevelser designet for å inspirere kreative og lekne sjeler. Sammen med Nintendo Switch-konsollen tilbyr Nintendo Labo-settene verktøyet og teknologien til å skape morsomme gjør-det-selv-prosjekter. Spill med kreasjonene dine og oppdag hvordan Nintendo Switch-teknologien kan utforme ideer til virkelighet.

Nintendo Labo lanseres i Norge den 27. april med to sett: Variety Kit og Robot Kit. Begge settene inneholder alt du trenger for å bringe dine Toy-Con til live, inkludert byggematerialer og relevant Nintendo Switch-programvare.

* En Nintendo Switch-konsoll kreves, selges separat.
*Input-nodene varierer litt mellom de forskjellige Nintendo Labo-pakkene.