fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Stor Splatoon 2-oppdatering!

Stor Splatoon 2-oppdatering!

Gode nyheter, Inklings! Versjon 3.0 er endelig her. Den nye oppdateringen inneholder, som du sikkert allerede har fått med deg, den nye X-rankingen for toppspillere i Ranked Battle, over 100 nye gjenstander (klær og utstyr), våpentilpasninger og et gjensyn med Callie, en av de berømte søstrene i den populære popduoen Squid Sisters!

X Rank er en ekstremt utfordrende Ranked Battle-opplevelse for de aller beste Splatoon 2-spillerne. Spillere som er S+10 i det nåværende Splatoon 2-rankingsystemet vil automatisk bli registrert som X Rank etter at de har lastet ned den nye oppdateringen. Spillere som har oppnådd X-rankingen vil kjempe for et X Power-nivå, og deretter vil de som ligger på sånn omtrent likt X Power-nivå bli matchet med andre innen samme nivå.

Hver måned vil de 500 beste spillerne - med det høyeste X Power-nivået i de fire forskjellige Ranked Battle-modusene - bli annonsert i SplatNet2-delen av Nintendo Switch Online-appen for smartenheter. X Power-nivåene vil imidlertid nullstilles hver måned, og spillere som ligger på et X Power-nivå lavere enn den angitte grenseverdien for den aktuelle måneden, vil bli nedgradert til S+9. Dette nye systemet oppfordrer dermed alle spillere til å forbedre spillingen sin og opprettholde ferdighetene sine, istedenfor å bare fokusere på rankingen. Den første nullstillingen av X Power vil finne sted den 31. mai, og eventuelle fremtidige nullstillinger vil skje på den første dagen i måneden. I forbindelse med disse periodiske nullstillingene vil det også roteres mellom 8 utvalgte baner i hver modus (to baner hver andre time). Nye våpen og baner vil også bli lagt til.

0425 Camp Triggerfish

I tillegg til X Rank, inneholder denne nye oppdateringen mer enn 100 gjenstander – noen nye, og noen fra det første Splatoon-spillet – samt nye sanger fra Chirpy Chips, det populært chiptune-bandet fra det første spillet.

0425 ne outfits

Callie vender også tilbake! Etter at spillere har lastet ned oppdateringen og oppfylt et bestemt krav, vil Callie dukke opp på et sted kalt Tentakeel Outpost i Octo Canyon. Der vil Callie kunne gi deg den seneste flerspillerstatistikken for karakteren din. Det er med andre ord mye å glede seg til!

0425 callie

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!