fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Test Mario Tennis Aces allerede den 1. juni!

Test Mario Tennis Aces allerede den 1. juni!

Nintendo Switch-eiere kan teste Marios nye sportsspill i en gratis flerspillerdemo som vil være tilgjengelig i en begrenset periode.

Alle som ser frem til lanseringen av Mario Tennis Aces den 22. juni kan nå også glede seg over at de vil få muligheten til å prøve en gratis demo av spillet den 1. juni. Da starter nemlig en Mario Tennis Aces-onlineturnering! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned en gratis demoversjon av spillet til Nintendo Switch.

Så snart turneringen er i gang vil du kunne velge mellom fire spillbare karakterer – Mario, Peach, Yoshi og Bowser - og delta i flerspillerkamper online. Etter hvert som du avanserer i turneringen vil du få prestasjonsbaserte poeng, som du kan bruke til å låse opp ytterligere fem spillbare karakterer.

Du vil også få muligheten til å teste ferdighetene dine mot en datastyrt motstander. Uansett om du velger å spille online mot andre spillere eller mot den datastyrte motstanderen, så vil du kunne låse opp et ekstra Mario-kostyme som kan brukes i endelige spillet.

Ved å laste ned en gratis demoversjon av Mario Tennis Aces fra Nintendo eShop før turneringen starter, så kan du se frem til en helg fylt med rask og morsom tennis-action! Turneringen starter fredag den 1. juni kl. 16.00 og varer frem til mandag den 4. juni kl. 00.59.* 

Klikk her for å gå til den dedikerte spillsiden hvor du kan lese mer om Mario Tennis Aces!

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!

*Vennligst merk deg at du må være koblet til Internett hele tiden for å kunne spille denne demoversjonen.