fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Tre Nintendo 3DS-spill føyer seg inn i rekken av Nintendo Selects-titler i juni!

Tre Nintendo 3DS-spill føyer seg inn i rekken av Nintendo Selects-titler i juni!

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D og Super Mario Maker for Nintendo 3DS blir Nintendo Selects-titler.

For de som tidligere har gått glipp av en klassiker, eller rett og slett ønsker å gjenoppleve en herlig spillopplevelse, er Nintendo Selects-serien* det ideelle stedet å starte. Det finnes allerede mange gode titler å velge imellom, som SUPER MARIO 3D LAND, Kirby: Triple Deluxe og Luigi’s Mansion 2, til konsollene i 3DS-familien.

Den 29. juni vil Nintendo Selects-utvalget bli styrket med ytterligere tre populære titler i Nintendo 3DS-familien, som til sammen har blitt solgt i over 4,34 millioner eksemplarer i Europa.

Dette er de nye Nintendo Selects-titlene:

  • Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo – Det er alltid et stort skritt å flytte til en ny by og få nye venner... men det er enda større når du er ordfører! Gjør deg klar til å nyte et helt nytt liv i en by som du selv former i Animal Crossing: New Leaf Welcome amiibo.
  • Donkey Kong Country Returns 3D – Nintendos berømte apeduo vender tilbake i Donkey Kong Country Returns 3D med åtte helt nye baner og en ny vanskelighetsgrad! Sving deg gjennom jungelen som Donkey Kong eller hans trofaste følgesvenn Diddy Kong. Hopp på fiender, grafs med deg bananklaser og ri på både raketter og nesehorn i jakten på de gule skjønnhetene!
  • Super Mario Maker for Nintendo 3DS – Skap dine egne baner og lek med ulike ideer i Super Mario Maker for Nintendo 3DS. 100 originale baner designet av Nintendo venter deg i Super Mario Challenge, og hver bane inneholder ekstra utfordringer og bonuser.

*Nintendo Selects-titler er populære spill som gis ut på nytt til en lavere pris enn tidligere.

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!