fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Konkurrer med Nintendo Labo!

Konkurrer med Nintendo Labo!

Jakten på Europas beste Nintendo Labo-skapelser starter nå. Uansett om du er en mesteroppfinner eller en kreativ sjel, så kan du bli med å konkurrere om fantastiske premier, inkludert en eksklusiv spesialutgave av Nintendo Switch, i Nintendo Labo Creators Contest!

Hva kan jeg sende inn?

 I denne konkurransen kan du sende inn bidrag i tre ulike kategorier:

  • Ny skapelse (Creations): Har du en ide til en original Toy-Con-skapelse? Finn frem noen papp-plater, sett deg ned med Toy-Con Garage og se hvor kreativiteten tar deg - det er kun fantasien som setter begrensningene!
  • Dekorasjon & design (Customisations): Bruk penner, tusjer, maling, klistremerker, sjablonger og alt annet du kan komme på for å gi din Toy-Con et unikt design!
  • Barn: I denne kategorien kan barn på opptil 12 år sende inn en nyskapt eller dekorert Toy-Con-skapelse. Det er selvsagt tillatt å få hjelp av en voksen.

Du kan sende inn konkurransebidraget ditt fra og med den 19. juli 2018. Klikk her for å gå til siden for påmelding! Siste frist for å sende inn bidrag er den 7. september.

En jury som består av ansatte i Bergsala vil velge ut ett bidrag i hver kategori som vil gå videre til en europeisk finale, hvor juryen vil kåre en europeisk vinner i hver kategori.

Hva kan jeg vinne?

Den europeiske vinneren i hver kategori vinner en helt spesiell premie. Nemlig en spesialutgave av Nintendo Switch med Nintendo Labo-tema. Finalistene i hvert land vinner et par Joy-Con med samme design.

CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 01
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 02
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 03
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 04
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 05
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 06

Spesialutgavene av Nintendo Switch og Joy-Con-kontrollerne er skapt spesielt for denne konkurransen!

Dette er premiene:

  • Den europeiske vinneren får: en spesialutgave av Nintendo Switch + Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit
  • Vinneren i hvert land får: et spesielt Joy-Con-par med Nintendo Labo-tema + Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit
  • Semifinalistene i hvert land får: Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit

Hvordan kan jeg delta?

Du kan sende inn ditt/dine bidrag fra og med den 19. juli 2018 via denne siden, og frem til den 7. september når konkurransen stenges for nye bidrag.

Det finnes mange ulike måter å sende inn bidrag på. Du kan enten laste opp en video eller et bilde, eller dele en link til et innlegg du har lagt ut i sosiale medier.

Obs! Vennligst merk deg at du må ha en Nintendo Account for å delta i denne konkurransen. Klikk her om du ikke har en Nintendo Account enda.

Når kan jeg begynne?

Du kan begynne å forberede skapelsene dine allerede nå, slik at du er klar til å sende inn et bidrag den 19. juli! Og husk: 7. september er siste frist!

Besøk gjerne Nintendo UK sin YT-kanal for Nintendo Labo for å se noen av våre Nintendo Labo-favoritter så langt!