fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Kjør, dykk og fly med det nye Nintendo Labo: Vehicle Kit

Kjør, dykk og fly med det nye Nintendo Labo: Vehicle Kit

Gjør deg klar til et nytt Nintendo Labo-eventyr den 14. september, for da lanseres nemlig Nintendo Labo: Vehicle Kit til Nintendo Switch. Ta på deg sikkerhetsbeltet, for i dette nye Nintendo Labo-settet kan du kontrollere en bil, en u-båt og et fly!

I tillegg til en bil, en u-båt og et fly, så inkluderer settet også en pedal og to nøkler med mer. Sett en av nøklene i et av kjøretøyene for å oppdage artige spill og aktiviteter. Å bytte kjøretøy under eventyrets gang er veldig lett; du bare flytter nøklene mellom de ulike låsene. Alle disse sakene som du bygger kalles for Toy-Con, og du kan gjøre utrolig mye med dem.

Nintendo Labo: Vehicle Kit er perfekt både for familier og venner som vil skape, spille og oppdage sammen! I Nintendo Labo: Vehicle Kit går det an å race, bygge biler som kan kjempe mot hverandre og du kan til og med oppdage en mystisk verden. Hvert kjøretøy styres på ulike måter og har spesielle egenskaper. Med u-båten kan du for eksempel skyte ut en gripeklo ved å trykke på en knapp. Med den andre nøkkelen kan spillere til og med invitere en medfører eller medpilot.

Mulighetene med Nintendo Labo: Vehicle Kit blir enda større takket være det som kalles for Toy-Con Garage, et interaktivt program som er inkludert i alle Nintendo Labo-produkter. Med hjelp av dette programmet oppfordres du til å skape og eksperimentere med de Toy-Con du har bygget. Prøv å kombinere ulike Toy-Con og oppdag hva som kan skje! Dekorer også dine Toy-Con og gi dem et personlig preg.

Om du elsker å dekorere, designe og finne opp saker, så anbefaler vi at du sjekker ut Nintendos store Nintendo Labo-konkurranse.