fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • The World Ends with You -Final Remix- kommer til Nintendo Switch den 12. oktober!

The World Ends with You -Final Remix- kommer til Nintendo Switch den 12. oktober!

Et av de mest anerkjente, håndholdte spillene fra dette tiåret er på vei til Nintendo Switch, med HD-grafikk, forbedret gameplay og eksklusivt innhold. The World Ends with You -Final Remix- lanseres til Nintendo Switch den 12. oktober.

Fullfør oppdraget… eller risiker å bli slettet fra tilværelsen. Det er alt hovedkarakteren Neku vet etter å ha gjenvunnet bevisstheten midt i et travelt veikryss. Nå må han og partneren hans, Shiki, kjempe for å overleve et dødelig spill.

Denne versjonen av Square Enixs klassiske rollespill bringer den mørke fortellingen til live ved å integrere spennende temaer fra japansk popkultur inn i gamplayet og historien på Nintendo Switch.

The World Ends with You -Final Remix- inneholder også et nytt scenario som tar deg rett til hjertet av historien, samt nye versjoner av musikken.

Spill rytmiske kamper ved å bruke en Joy-Con-kontroller eller pekeskjermen til Nintendo Switch. I modusen for to spillere kan du samarbeide med en venn for å bekjempe fiender, kalt Noise, og klare utfordringen «Reaper’s Game».

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!